Eerst een korte samenvatting van de verrichtingen van DSV 2 in de bekercompetitie. DSV 2 is een ronde verder gekomen waarin gewonnen werd en 2 keer gelijk gespeeld, dit bleek voldoende om als 1e te eindigen en zo een ronde verder te komen in de bekercompetitie.

Zondag 22 september het was een mooie najaarsdag waarin het zonnetje zich goed liet zien, de competitie begint vandaag en Thijs en zijn mannen hebben er zin in om vandaag goed te starten in de competitie, onze tegenstander is Stormvogels 2 uit Siebengewald. We weten weinig van de tegenstander maar zoals Thijs zegt, gewoon ons eigen spel spelen en dan zien we het wel.

De opstelling luidde: (k) Roel, (v) Mark, Marius, Lars (C ), Willem, (m) Nard, Kevin en Thomas, (Tim V, Nino en Sven, reserves, Tim C, Nick, Pim en Remco. 
 Eenmaal aan de wedstrijd begonnen is het DSV dat meteen goed aan de wedstrijd begint en al een hand vol kansen creeert, en Stormvogels moet verdedigen, onze spelers krijgen van de tegenstander ook alle tijd om de bal aan te nemen en zo verder te spelen, van onze zijde volgen ook een paar mooie combinaties maar de verwachtte 1e goal laat nog even op zich wachten.  Na 25 min geeft Nard een voorzet op Nino die vervolgens de bal voor geeft en Sven is het die het laatste bevrijdende tikje geeft 1-0, even later is het Kevin die de bal op Nino geeft en die schiet de bal diagonaal tegen het netje, 2-0 achterin staat Roel alles toe te kijken, hij krijgt soms een terugspeelbal te verwerken.

Vlak voor rust stoomt Willem op, en na een combinatie krijgt hij de bal weer terug en van 16 meter schiet hij raak in de linkerbenedenhoek, 3-0.

Met deze stand breekt de rust aan, Nino, Kevin en Mark worden gewisseld voor Tim C, Nick en Pim.

Na de thee weer het zelfde spelbeeld en in de 47e minuut wordt Tim V neer gelegd en de bal gaat op de stip, Sven wordt aangewezen als penaltynemer maar de keeper weet de bal te stoppen. We krijgen weer voldoende kansen om de score op te voeren, Stormvogels wordt een keer gevaarlijk na slordig uitverdedigen van onze kant, echter Pim herstelt dit keurig en voorkomt verder gevaar. Het duurt tot de 70e minuut als Thomas vanaf links een voorzet geeft en Sven hem al koppend tegen de touwen werkt, 4-0 hierna worden Tim V en Lars gewisseld voor Nino en Remco, rond de 75e minuut geeft Kevin een lage voorzet vanaf rechts en het is Nino die bij de 1e paal de bal binnen tikt, 5-0 in de laatste 10 minuten wordt Nino bediend door Kevin en het is Nino die de bal hard in het doel schiet, het lijkt of Nino getergd is door zijn wissel en met een hattrick zijn visitekaartje wil af geven.

Vervolgens fluit de scheidsrechter voor het einde.

Na de wedstrijd een tevreden coach met het spelbeeld en het resultaat, de eerste 3 punten zijn binnen en volgende week op naar de volgende tegenstander dat is DEV Arcen 2 waar we naar toe moeten.

Supporters bedankt voor de belangstelling en tot volgende week !!!

Groeten teamleiding DSV 2