Net zoals veel teams was ook de A1 nog niet compleet. De voorbereiding was al enige weken op gang, maar slechts enkele hadden deze vanaf het begin meegemaakt. Daardoor stond er afgelopen zaterdag een mix van de A1/A2 in het veld.

Door het goede agressieve spel kwam Gemert bijna niet in hun spel. Ze probeerde continue DSV gek te maken door van positie te wisselen, maar blijkbaar brachten ze zichzelf een beetje in de war.
Tomas Rongen was de eerste die de score opende. Na een corner kopte Tomas de bal via de grond de goal in: 1-0. Al vrij snel na de openingstreffer mocht Alwin Willems via een mooi stiftje de 2-0 laten aantekenen. DSV kwam hierna niet meer in de problemen.
In de tweede helft wist Alwin al snel zijn 2e aan te tekenen, randje buitenspel, dat wel. Doordat de krachten wat wegvloeide mocht Gemert nog een goaltje meepikken en misschien hopen op wel meer. Het waren Merijn Jacobs (mooi geplaatste bal) en Vince Gerrits (halve omhaal na corner) die de eindstand van 5-1 voor DSV bepaalde.

Aankomende woensdag staat het eerste bekerduel tegen Achates A1 op het programma, waarna er nog gespeeld word tegen Heijen A1 en Milsbeek A1. 3 mooie oefenwedstrijden en misschien wel een ronde verder?