'Gut t dur?’  wordt er ’s morgens om 08.00 uur nog geappt.  En ja hoor , t gaat door.

De oude strijders van 35+ vertrekken in de stromende regen naar Megen, waar Ulysses zijn thuiswedstrijden afwerkt op sportpark Den Heuvel. Ons team heeft een (broodnodige) verjongingskuur ondergaan. Met 4 nieuwe spelers kunnen we weer even vooruit. De 30-ers Han, Ron, Sjoerd en Christ zijn een welkome aanvulling op ons team. De jongelingen moeten uiteraard nog veel leren en werken aan hun techniek en conditie maar met de juiste  begeleiding en training op donderdag komen ze wel op het juiste niveau. 
 
Over de wedstrijd:  De scheids keurt het veld goed voor de enige wedstrijd van deze hele natte zondag. DSV 10 kansen 0 goals, Megen 1 kans , 1 goal.
 
Met de nieuwe spelers hebben we weer wat snelheid in de ploeg en onder aanvoering van gelegenheidslibero Peter worden de snelle mannen naar voren gedirigeerd. We krijgen kans op kans na goed veldspel, zeker in de 1e helft, maar zien ballen langs, over, hoog over, ver langs, voorlangs, op een tegenstander en op allerlei andere manieren niet in het doel verdwijnen. We rusten met 0-0 wetende dat de sluwe spits van Megen er altijd wel eentje inkopt tegen DSV. Helm is dus gewaarschuwd…. 
Waar we voor vreesden gebeurt ook. Wij blijven kansen missen en de Megense spits krijgt bij zijn enige kans de bal zeer knap tegen zijn voorhoofd en met veel effect draait de bal links de goal in. Onhoudbaar voor John. We voetballen na de 1-0 met veel passie om de gelijkmaker nog op het scorebord te krijgen maar hij wil er echt niet in.  Op dit soort momenten mis je toch de slimmigheid van Johan. Met hem hadden we zeker gewonnen.  
 
Zondag kunnen we revanche nemen tegen onze vrienden uit Milsbeek. We spelen thuis en het belooft prachtig weer te worden. Jos, kom je kijken?