Wat moet ik van deze wedstrijd vertellen? De tegenstander van vandaag was gewoon beter, rustiger aan de bal, hadden een paar uitgekookte, handige, technische, afgetrainde en snelle spelers. In de eerste helft bedienden ze zich regelmatig van wat geniepige acties, welke de scheids niet zag of niet wilde zien, waardoor menig speler van DSV tegen een kleine of soms flinke tik opliep.
Na 2 minuten scoorde Grave de eerste treffer. Wij waren nog niet bij de les. Haico miste nog voor dit doelpunt een kansje om de score te openen, helaas was zijn schot niet succesvol. Wie weet hoe de wedstrijd anders was verlopen. Een ziedend afstandsschot van de laatste man leverde een schitterend doelpunt op. Na twintig minuten werd Koen flink onderuit gehaald, volgens de scheids een terechte sliding op de bal. Wij zagen het allemaal toch echt iets anders. Koen nog het meeste en maakte een handgebaar, “nee niet die vinger!”, voegde er nog enkele minder flatterende woorden aan toe (iets met een deel van een schoen!) en werd eerst voor vijf minuten eruit gestuurd en na zijn vriendelijke woorden mocht hij niet meer terug het veld in, oftewel hij kon gaan douchen. Dat kwam goed uit voor de tegenstander, want hij zorgde voor het meeste gevaar tot op dat moment. Later werd Sven in de zestien gevloerd en benutte de strafschop zelf, weliswaar in twee beurten, maar toch! Een goed makertje! Noud probeerde de scheids te overtuigen van het feit dat Sven een door gebroken speler was, dus een rode kaart op zijn plaats zou zijn, maar zonder resultaat bond hij weer in. Kort voor de rust werd Haico dusdanig geraakt dat hij ook kon gaan douchen. Daarmee was de reservebank flink uitgedund. Gelukkig was Pascal S mee gevraagd en moest dan ook zijn debuut maken bij ons team dit seizoen. Waar was iedereen en ook de geleende speler van de A2 was er helaas niet!!!! De tweede helft begon net als de eerste helft, heel snel lagen er twee in het netje. Na een professionele penalty was het kort voor tijd 8 – 1. Erik scoorde uit een snelle uitval zijn eerste doelpunt voor DSV en onze tweede van vandaag. Eind stand 8 – 2. Wij zijn blijven voetballen, maar kwamen vaak tekort, liepen in hun val of schijnbeweging, moesten gaten dicht lopen, enz. De coach vroeg zich ernstig af wat er met dit elftal van GVV is gebeurd, gezien de resultaten. In het begin van de competitie waren de uitslagen niet bijzonder en de laatste twee wedstrijden winnen zij meer dan royaal. Navraag door de spelers leverde geen bevredigend antwoord op.

Peter als aanvoerder wist wel te bereiken dat wij wel een elfde andere speler mochten inzetten, toen Koen werd weggestuurd.

De scheidsrechter heeft na een wazig begin, verder goed gefloten, was de mening van diverse spelers.

Volgende week nieuwe kansen tegen SCV 2 uit Velp.