Vandaag moesten de meisjes tegen VCO voetballen, De planning was om uit te slapen en dan te gaan voetballen. Dit werd vrijdagavond veranderd en de meisjes moesten om kwart over 9 op de laan zijn zodat ze om half 10 konden vertrekken.
Toen iedereen er was vertrokken we.

De sfeer was al goed, en we voelden een overwinning al aankomen. Toen we eenmaal de parkeerplaats hadden gevonden kwam de paardengeur ons al tegemoed. We moesten snel omkleden omdat we vrij laat waren. De warming up was goed gedaan en toen kon er een balletje worden getrapt. Loes stond in de goal en kneusde al snel haar duim, ze wist niet of ze verder kon spelen en toen moest de wedstrijd nog beginnen.

De opstelling was Loes in de goal, Evi rechts achter, Kelly Thijssen links achter, Danielle laatste man, Anne voorstopper, Merel rechts half, Ilse links half, Britt en Kelly Sengers mid-mid, Fabiënne en Eline voor. Al na een paar minuten werd de keepster loes vervangen door Danielle, en Amaka ging op de plaats van Danielle spelen. DSV was de betere partij, en de echte kansen waren ook voor ons. Vooral Fabienen was erg gevaarlijk omdat zij steeds door prima steekballen alleen mocht doorlopen op de keepster, alleen had ze geen succes.Toch waren er 2 kleine schrik momenten, 2 harde ballen die Danielle goed had tegen gehouden. Uiteindelijk was het toch Fabiënne die de eerste treffer maakte, door een goede steekbal van Eline kon fabiennen zo doorlopen naar de goal. Nu voelde we de 3 punten al binne komen.

In de 2de helft werden er een paar mensen van plek veranderd/gewisseld. Alles wissels kwamen er in op Fia na, die straf had. Omdat zij was weggestuurd op 1 van de trainingen. Eline had een erg mooie kans maar deze ging er helaas niet in.
Ondertussen stond Fia bij de goal, omdat ze haar verveling kwijt moest, zij mocht er de hele wedstrijd niet in en liet duidelijk merken dat ze dit niet eerlijk vond, daarom ging ze maar een dansje doen. Er werd goed overgespeeld en geluisterd naar aanwijzingen van elkaar en van Wim, waardoor DSV voor het doel kwam te staan, Eline kwam aan de bal en kon hem mooi inschieten. 2-0 voor DSV, als we dit nog zouden verliezen. Al snel kwam Eline door een mooie voorzet weer voor de keeper te staan, en schoot hem met een boogje over de keeper zo in het net. 3-0, dit vond de scheids niet z’n mooie stand en ging oneerlijk te werk. Zijn regel was dat als je in de hoek van het veld buitenspel stond dat,dat maar niet meetelde. Karin was het hier absoluut niet mee eens en gooide charmant haar sjaaltje over haar schouder en gaf een weerwoord. Ze moest vertrekken naar de kantine. Maar voordat ze daar was aangekomen was het spel al ten einde, de scheidsrechter floot af, en het gejuich voor DSV kon beginnen.

Met 3 punten in onze zak konden we tevreden door het zonnetje naar de laan rijden. Hier kregen we een mooi applausje van Linda. Volgende week spelen we tegen de willy’s en hierbij kunnen we weer 3 punten binnenhalen.

Groetjes Loes