Omdat DSV 1 steeds de betere partij was in de vorige 3 competitiewedstrijden is het een kwestie van tijd voordat de eerste overwinning bijgeschreven kan worden. Tegen Stormvogels moet die 3-punter dan maar eens vallen!

Het team van Maarten wordt, door blessures van de ‘oudgedienden’,  steeds jonger en dat heeft natuurlijk invloed op de stabiliteit.

Zo ook vandaag weer tegen Stormvogels speelt DSV heel gedreven en wil het vooral vooruit voetballen. Mooi voor het publiek maar ook risicovol natuurlijk. Zoals ook in de vorige wedstrijden is DSV het beste elftal en weet het na 4 minuten al op voorsprong te komen. Jarvi scoort na goed voorbereidend werk van Lars. DSV is nadrukkelijk op zoek naar het tweede doelpunt maar komt na een half uur bedrogen uit als na een snelle counter Roel de bal achter zich in de goal ziet verdwijnen. Vlak hierna noteert DSV de verdiende 2-1 na een mooie combinatie tussen Jarvi en Benjamin waarbij Jarvi de bal via de borst panklaar neerlegt voor Benjamin die netjes afrondt. Helaas komt Siebengewald weer langszij na het benutten van een makkelijk gegeven penalty en maakt vlak voor rust zelfs de 2-3 uit een vrije trap van een meter op de rand van het strafschopgebied. 

DSV moet vol aan de bak om nog een punt uit het vuur te slepen en dat lijkt te lukken als de gedreven Lars ook zijn doelpunt weer meepikt. 3-3! In de laatste 10 minuten geeft DSV nog een keer flink gas en met de prima invallende Mika, Mees en Jesse zit er nog veel energie in het slot en wordt alles nog een keer uit de kast gehaald om de winnende te maken. Als de klok inmiddels 90 minuten aangeeft wordt Jesse aangespeeld op links en haalt verwoestende uit op de rand van de 16. 4-3 ! Wat een ontlading…

Het doelpunt wordt gevierd als het kampioenschap. Jesse wordt op de DSV instagram-account inmiddels al bewierookt als GOAT en MOTM en die credits verdient hij ook. 
 
Komend weekend heeft DSV 1 rust en daarna wacht Heijen uit op 31 oktober. 

Foto's van de wedstrijd: www.scootshootfotografie.nl