Met 3 geweldige wedstrijden  in ons geheugen beginnen we na 3 voetballoze zondagen aan de uitwedstrijd tegen Rhode!  We hebben 3 weken geen wedstrijden gespeeld maar wel hard doorgetraind. Dus met de conditie en de routines zit het goed…

Met veel vertrouwen reizen we dus af naar Sint Oedenrode waar we op het prachtige sportpark gelukkig op echt gras mogen starten. Op veld 5, ongeveer een kwartiertje lopen van de kleedlokalen, spelen we tegen Rhode een lastig eerste kwartier.  Rhode speelt een sterk eerste kwartier en beloont zichzelf met een prima doelpunt. Van randje 16 op rechts wordt de bal hard tussen John en de 1e paal ingeschoten. We hebben het lastig, geven te makkelijk ruimte weg op het middenveld en achterin loopt het niet zoals voor de herfststop. Misschien omdat Johan niet in de basis staat? Het tweede deel van de 1e 35 minuten geven we beter partij en kunnen we DSV 2 doelpunten bijschrijven. De eerste van Ronny is een listig hakballetje na een flipperkast-scrimmage in de 16. De tweede goal volgt na een prima aanval over rechts waarbij Jarno keurig kiest voor een voorzet in plaats van eigen succes. Angelo mag het laatste tikske geven en de rechtsback doet dat feilloos. We rusten met Ranja en een 1-2 stand. Zouden we dan weer 3 punten gaan noteren en de druk op WEC weer opvoeren? 
 
In het tweede bedrijf hebben we het zeer lastig. Jeroen, Rob en Angelo worden vervangen door toppers Fred, Johan en Gaby maar Rhode heeft nog betere wissels ingebracht. We komen niet meer aan opbouwen toe en beperken ons tot tegenhouden en  opportunistische lange ballen op Mark en Jarno.  Na een overtreding van Helm op een meter op 25 van de goal schiet Rhode met een lage droge knal de bal links onder John door. De laatste 10 minuten krijgen we weer wat lucht en verdienen we een penalty na goed doorlopen van Gaby, Helaas is de scheids nog op onze helft en ziet hij niet dat Gaby aangetikt wordt. Geen pingel en geen 2-3. De 2-2- is, gezien het wedstrijdbeeld een uitslag waar we prima mee kunnen leven. 
 
Tot slot: De Man van de wedsrijd?  Zonder twijfel Robbie. Strooiend met goeie, strakke inspeelpasses en uitermate sterk in de duels is hij de koning van de linkerflank. 
 
Volgende week wachtMilsbeek uit, Altijd gezellig…. Wellicht een moment voor Jos om weer wat minuten te maken.