Staking op school, een studiedag en een later tijdstip om te voetballen. Allemaal ingrediënten om scherp aan de wedstrijd te beginnen.

DSV gaat dan ook meteen in de aanval. De eerste doelpoging van Tijn komt tegen de paal. Even later geeft Rik een prachtige pass op Tijn, die vakkundig afrondt, 1-0. Na de aftrap van Juliana komen we weer in balbezit. Rik brengt met een lange rush de bal naar voren, maar het levert geen goal op. Sjef vangt vervolgens de bal op op het middenveld, maar zijn poging gaat mis. De Millse keeper zit er goed tussen. Juliana valt aan, maar komt er niet door. Rik is scherp en verdedigt goed. Er komt een nieuwe kans van Tijn, maar wederom is de keeper van Mill op zijn hoede. Het spel gaat verder. Juliana zoekt het doel van DSV, maar Jurre is gekomen om de ballen uit de goal te houden. Zijn uittrap gaat zover dat deze met behulp van de wind in het Millse doel belandt. Het is 2-0. Zulke goals zie je dus niet alleen op TV, maar ook bij JO-9 van DSV.

Na de 1e time-out wordt er weer gecombineerd. Kawa krijgt een kans en Tijn probeert het met een schot van ver. Dan is het spel even een grote scrimmage. Gelukkig hebben wij Michiel die daaruit een bal kan veroveren. Een poging van Kawa gaat voorlangs. Een voorzet van Rik wordt gepakt door de Millse keeper. Mill zet dan even aan. Een schot komt op de paal en een andere doelpoging gaat over het doel. Na een verre uittrap van Xin-Fu zet Kawa voor op Tijn, die als een echte spits weet te scoren, 3-0. Nu moeten we doorzetten. Na een ingedribbelde corner van Xin-Fu, weet Kawa uit de rebound te scoren, 4-0. Dan weet Kawa na een mooie solo niet te scoren. De keeper ligt dwars. Even later gaat zijn schot er via een Millse verdediger wel in. We houden nog even aan en Tijn maakt voor de rust nog de 6-0.

We wisselen van keeper. Xin-Fu gaat in de goal en Jurre in het veld. Het eerste schot van Jurre wordt gekeerd door de Millse doelman. Mill heeft nu wind mee en tracht de weg naar ons doel te vinden. Xin-Fu weet de nul op het scorebord vast te houden. Ook na de tweede time-out staat onze keeper nog in de weg. Juliana heeft weinig geluk met de kansen. Een kans voor open goal wordt gemist. Schoten op goal gaan naast. Intussen zorgt Linda ervoor dat losse veters gestrikt worden. Dank je wel! Bij een uitbraak van DSV, maakt Tijn zijn trukendoos open en krijgt Jurre een kans. Vervolgens lukt het Juliana toch nog om te scoren. Tussen onze verdedigers door gaat de bal in ons doel, 6-1. Mill krijgt nog wat kansen. Wij pakken de draad weer op. Sjef speelt netjes over op Tijn, die knap scoort, 7-1. Even later breekt Kawa door die vrij voor de keeper kan scoren 8-1. Juliana gaat door, een schot belandt in het zijnet. Tijn en Kawa krijgen nog kansen, maar de keeper van Mill doet zijn werk verder goed.

De eindstand staat vast; 8-1.”
 
Bedankt maar weer