Deze week was de wedstrijdstart zeer moeizaam en was het bij de eerste aanval van Odiliapeel al een nul na minder dan een minuut. Iedereen stond te slapen en na de derde goal van Odiliapeel werden we een beetje wakker. We bakten er niets van er werd niet samengespeeld, de meeste spelers dachten dat ze alleen op het veld stonden en de andere bleven niet op hun plaats spelen zodat er totaal geen aansluiting was tussen voor en achter.
Wisselen hielp ook niet tot aan de rust werd er niet als team gespeeld.
Na de kantwissel waren we wakker de bal werd overgespeeld en er kwamen kansen.
Een hard schot van Roy was onhoudbaar en daarmee onze eerste goal een feit.
Dit gaf nieuwe energie en Justin, Sjoerd en wederom Roy maakten samen 4 treffers dit aantal hadden we nog niet in de competitie.
Bram probeerde het deze week op de linkerzijde en liet goede dingen zien .
Op de linkshalf positie was Bono weer goed aanwezig.
Koen die de tweede helft keepte wist de score van de tegenstander net iets lager te houden dan Daniel in de eerste helft en die speelde daarna goed in de verdediging, Samen met Kevin die de nieuwe sokken van de E4 wel meer dan voldoende omhoog had getrokken Mike die deze keer zijn schoenen aanhield (ze waren professioneel dichtgeknoopt), Van Mike werden er deze week ook video opnames gemaakt.
Siebe was deze week weer de snelste speler van het veld dit viel zelfs de leiders van de tegenstander op.
De tweede helft was dus stukken beter dan de eerste helft door veel beter teamspel en beter positiespel Hopelijk gaat de volgende wedstrijd voor en na de rust hetzelfde en scoren we dan samen 8 maal dan moet er toch weer eens gewonnen kunnen worden. Met 11-4 verliezen is toch niet echt leuk voor de supporter.

De supporter