Werd vorige week na een spannende competitie en onderleiding van Rob Juurlink John Peters en Richard Jans de E4 kampioen .de jongens van DSV wonnen de laatste wedstrijd met 2-0 van concurrent GVV uit Grave. De E4 het beste team met veel voetbal in hun klasse ,en deze jongens zijn er klaar voor. Deze jongens zijn klaar gestoomd om weer een trapje hoger te gaan presteren. Goede leuke voetballers die er alles voor over hebben en het leerproces met veel plezier te vervolgen.

C1 promoveert naar de hoofdklasse
Uniek in de geschiedenis is het kampioenschap van de C1, de C1 onderleiding van Steef Peters, Jeroen Peeters en Bart Ruhl behaalde hun kampioenschap in de eerste klasse en wat nog nooit is voorgekomen promoveert de C1 nu naar de hoofdklasse.
Van af het begin was duidelijk dat de jongens van de C1 er alles voor over hadden om zo hoog mogelijk in deze klasse te eindigen kampioen in deze eerste klasse is de kroon op het werk voor het hele team van trainer en leiders.
Steef peters een gedreven trainer uit Haps heeft zeer naar de zin bij DSV en heeft zij contract bij DSV verlengd met een jaar een nieuwe uitdaging staat hem te wachten de hoofd klasse.

Trainers bedankt voor jullie enorme inzet en succes in de jullie volgende competitie