Een thuiswedstrijd vandaag tegen de JO 15-3 uit Boxmeer. Het was een beker wedstrijd dus een mooie kans om het team klaar te stomen voor de competitie. Enkele inleenspelers waren er vandaag bij om het team te versterken. Dat was hard nodig vanwege blessures en het feit dat het team maar uit 11 spelers bestaat. De nieuwe sponsor stond vandaag op het shirt gedrukt. De inkt was nog warm, maar het ziet er goed uit. Na 2 jaar zonder sponsor is het wel mooi dat je nu niet meer het team bent met de witte vlek. 

Tijdens de warming-up werd er ontspannen naar de wedstrijd toe gewerkt. Goed warm en geconcentreerd beginnen aan de wedstrijd is het halve werk. 
De jongens van beide teams bleken elkaar goed te kennen. Dit gaf extra motivatie. De mannen starten perfect en overrompelden Olympia met goed combinatievoetbal. De eerste kans was er al na enkele minuten. de verdediging van Boxmeer kwam verdedigers te kort in het veld. Daar werd elkaar onderling de schuld gegeven als er weer een speler van DSV vrij stond. Het was de verdienste van de inleenspelers dat er zo goed gestart werd. De mannen speelden elkaar goed aan. De voorzetten van links en rechts waren ook prima.

Dat het met de rust maar 1-0 was gezien het aantal kansen mager. Boxmeer kwam niet echt tot aan het doel van DSV en als ze dan een schot losten was onze keeper blij dat hij in zijn eerste wedstrijd als keeper kon laten zien dat hij niet voor niets wil keepen. Het aantal kansen in de tweede helft was iets minder dan in de eerste helft en dit resulteerde ook in maar 1 doelpunt voor DSV. Met nog 10 minuten te gaan scoorde Olympia uit het niets. Daar kregen ze nieuwe energie van, maar net als de hele wedstrijd konden ze geen kansen creëren door onze goed georganiseerde verdediging die elke bal onschadelijk maakte. 

Goed gevoetbald met een prima resultaat 2-1.
De Supporter.

DSV JO15-2 - Olympia'18 JO15-3