DSV C1 speelde op 2 mei tegen Venray C2, in Venray. DSV C1 moet in 3 wedstrijden 5 punten behalen om kampioen te worden. Daardoor was deze wedstrijd van cruciaal belang om de druk weg te spelen. Als DSV C1 deze wedstrijd wint dan kan DSV C1 in Helmond (Bruheze) kampioen worden. De warming up verliep soepel. En om 3 uur speelden we de wedstrijd tegen Venray C2.
DSV C1 begon goed aan de wedstrijd. Zo creëerden ze een aantal kansen. De 0-1 viel in de 14de minuut. Een vrije trap van Clif. Bas vroeg hem goed en Clif speelde hem in. Bas speelde de keeper uit en maakte de goal. Op het middenveld waren we soms niet fel genoeg in de eerste helft. Daardoor kon Venray C2 er soms voetballend uit komen. En de verdediging was ook niet altijd risicoloos. Daardoor kregen ze een aantal kansjes. Met 1 redding van Stijn. Daardoor hielden we de 0. De 0-2 was een penalty die Jesper had veroorzaakt met een actie. Clif eiste de bal op en schoot hem beheerst in het rechter hoekje. Daarna kreeg DSV C1 nog een aantal 100 procent kansen om de 0-3 te maken. Maar DSV C1 liet het na. Met de een tussenstand van 0-2 gingen we de rust in.

In de rust kregen we mee dat we 1ste minuut van de 2de helft fel moesten beginnen. Want DSV C1 had de voorsprong niet groot genoeg gemaakt en daardoor had Venray C2 nog een kans. Dat deed DSV C1. DSV C1 bleef drukken op hun helft. Daardoor moest die 0-3 een keer vallen. Die kwam ook. Rio was de gelukkige. Hij knalde hem lekker in. Na de 0-3 zette Steef de D1 en de C2 spelers er in. Met succes. Want Christoffel had de instructies goed opgevolgd van Steef. Om bij de 2de paal te staan. Hierdoor maakte hij de 0-4 van de wedstrijd en even later ook de 0-5. DSV C1 drukte door, met een afstandschot van Jesper werd het 0-6. DSV C1 had 3 punten behaald. En had weer de 0 gehouden. Volgende week moet DSV C1 tegen Bruheze en dat kan de kampioenswedstrijd worden.

Scoreverloop:

’14 Bas van den Heuvel 0-1
’16 Clif Raaijmakers 0-2/pen.
’48 Rio Groot 0-3
’56 Christoffel Dawud 0-4
’61 Christoffel Dawud 0-5
’67 Jesper Brans 0-6

Opstelling:

Stijn Weerts, Lars Reijnen, Clif Raaijmakers, Dion Gerrits, Tom Rutten, Luuk Rühl (Sjors Cornelissen/’54), Rio Groot, Cas Aben (Niels Schepers/’58), Rens Peters (Paul van Tankeren/’36), Jesper Brans, Bas van den Heuvel (Christoffel Dawud/’49)