Op deze Zaterdag 13 Maart 2010 moesten de D3 mannen tegen medekoploper SES D2 in Langenboom voetballen.Het zonnetje scheen af en toe lekker, dus het was goed voetbalweer en na de zware trainingen van afgelopen week waren de mennekes goed gemotiveerd om een lekker potje te voetballen.Het D3 team was vanaf het begin het sterkste team en keeper Joris kreeg in totaal maar 4 ballen, waarvan een terugspeelbal nog het gevaarlijkste was.
Verder zat de verdediging met Rens, Angelo, Jelle en Mark potdicht en met Tim als linshalf zat er veel druk op de tegenstander en de kansen om te scoren stapelden zich op. Een schot van Gideon ging nét over en twee minuten later ging ook een schot van Jorren over de goal. Ook Dennis was een paar keer dicht bij een goal, maar de bal ging twee keer net naast en één keer was de keeper attent.
Vlak voor de rust werd een mooie boogbal van Gideon nét door de keeper tot corner verwerkt.

Na de rust zette Martijn, Jorren en Peerke tot twee keer toe alleen voor de keeper, maar de bal wilde er nog niet in, maar na 10 minuten in de tweede helft zag Peerke bij een corner de opkomende Niels en het schot van Niels van 20 meter afstand ging over de keeper in de goal en de 0-1 was een feit
Even later werd een mooie boogbal van Lars over de keeper heen, afgekeurd wegens buitenspel van een andere speler een tiental seconden daarvoor.
Na een mooie aanval over links tikte Martijn de bal door op Peerke en zijn inzet zorgde voor de 0-2 en Mark had even later tot twee keer toe pech dat de keeper zijn schoten kon stoppen.
Vijf minuten voor tijd zette Lars nog een keer goed door en bezorgde de bal bij Martijn, die de 0-3 eindstand in kon tikken
Al met al waren de D3 mannen veruit het sterkste team, maar het scoren ging maar moeizaam en daardoor bleef de wedstrijd nog lang spannend.
Het team staat hoog op de ranglijst en volgende week wacht UDI"19 D8 als tegenstander op de Laan en de spelers hopen dat er veel toeschouwers komen om hen aan te moedigen.

De D3 side