Roy is het vandaag gelukt om te scoren zoals vorige week reeds voorspeld door de supporter maar helaas bleef het bij een goal en werd er een penalty niet zuiver genoeg ingeschoten wat zeer jammer was gezien het goede spel van deze week. Het was deze week weer een genoegen om naar het hele team te kijken en de samenwerking onderling. Siebe was helaas ziek, de achterhoede was desondanks goed bezig en hielp diverse malen met Mike, Kevin en Koen kansen om zeep van de Hapse Boys dit werden dus ook geen echte kansen maar van de vier kansen die ze wel hadden werden er wel drie benut.
Zelf hadden we minimaal tien kansen maar het wilde Justin, Sjoerd en Bram maar niet lukken om te scoren .Koen die weer goed diverse hoekschoppen genomen had kon scoren via een tegenstander en krijgt daardoor weer een streepje erbij bij de competitie score stand .
Deze goal zal bij gelijke eindstand maar half tellen.
De man van de wedstrijd als die gekozen moest worden was deze week zeker Bono hij heeft enorm goed werk verzet en moest zelfs op het einde van de wedstrijd gewisseld worden hij was zeer moe. De stand was toen met nog 10 minuten te gaan 2-1 en Roy maakte de tweede goal van ons en in de tegenaanval werd het meteen 3-2 voor hun deze bal was onhoudbaar voor onze goed keepende Daniel.
Met nog 8 minuten op de klok werd de druk van ons steeds groter op de verdediging van Haps en zat de gelijkmaker in de lucht .
Maar helaas met nog 4 minuten op de klok van de supporter werd er afgefloten en bleef er alleen nog penalty schieten voor ons over.

De Supporter.