Eindelijk is het dan zo ver. We moesten vandaag op 3mei een wedstrijd spelen tegen Wittenhorst DA2. Het zou een zeer spannende wedstrijd worden dat wisten we allemaal van te voren. We wilde graag van de laatste plaats af.

De wedstrijd begon om tien uur. Het was weer een heel gepuzzel met de opstelling maar het was ons weer gelukt. De eerste goal viel al binnen 7 minuten via de snel opkomende Malon die hard laag in de hoek schoot. De tegenstander had de middenlijn nog niet gepasseerd toen Nelleke de bal goed in haar voeten gespeeld kreeg en die zette na 10 minuten de dames al op twee nul. De Dames van DSV bleven goed druk zetten en daar door kreeg Kim een goede pass en ging alleen op de keeper af met als resultaat drie nul. We gingen met zijn alle met een goed gevoel de rust in.

Na een goede pep talk in de rust gingen we weer verder met druk zetten. Onze spits Eefke maakte door enkele goede acties vier en vijf nul. Na twintig minuten in de tweede helft kreeg Malon de bal en haalde met een flink harde boogbal de zes nul binnen. Van blijdschap sprong ze een meter de lucht in.