Op zaterdag 14 september organiseert DSV een groot spektakel op Sportpark De Laan.

Als afsluiting van het 90-jarig jubileumjaar zal er tussen het grote “Spel zonder Grenzen” en de prijsuitreiking met aansluitende feestavond een Luchtballonnenfestival plaatsvinden. 
 
De feestcommissie van DSV90 zal dit in samenwerking met Topballonvaarten* organiseren. 

U kunt tegen een speciaal tarief mee met een van de ballonnen! 

Buiten het feit dat het een ideale mogelijkheid is om Sint Anthonis en omgeving van boven te bewonderen zal het ook een spectaculair element op deze feestelijke dag zijn.  Ook ideaal om als bedrijf deze ballonvaart in eigen omgeving aan uw gewaardeerde relaties of medewerkers aan te bieden. (Uiteraard krijgt U een officiële rekening) 
 
Passagiers worden door DSV ontvangen met een drankje en voorgesteld aan de ballonvaarder waar ze mee gaan varen. Na de ballonvaart van ongeveer een uur zullen alle deelnemers onder het genot van een glas champagne een oorkonde ontvangen. 
 
Iedereen zal daarna weer naar de feestlocatie teruggebracht worden en kunnen dan met een drankje de ongetwijfeld onvergetelijke ervaringen uitwisselen. 
 
De kosten bedragen   € 155,- pp.   Bij 4 personen (volle mand)  € 150,- pp.
Hierbij is dus inbegrepen:
- Ontvangstdrankje met kennismaking ballonvaarder
- Ballonvaart
- Champagne en oorkonde
- Vervoer terug
- Drankje in de feesttent bij terugkomst
- Voor bedrijven uitgebreide reclamemogelijkheden** 

 
Hoe meer deelnemers, hoe meer ballonnen er op zullen stijgen, hoe groter het festijn! 
 
Geef je snel op middels mail: overigjeugd@svdsv.nl
oor meer info: 06-53172007 
 

*Topballonvaarten is onderdeel van Hans van Hoesel Ballonvaarten, al meer dan 30 jaar een van de bekendste ballon-operators van Nederland.  
 
**Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om bij een “volle” mand een spandoek met reclame op de mand te bevestigen. Bovendien zullen deze met logo op het grote scherm verschijnen en bij vertrek van de ballon zal de bedrijfsnaam worden omgeroepen.