Ik ben over het ergste verdriet heen, jullie ook? Marius heeft ondanks het verlies van Nederland gisteren toch eventjes de bloemetjes buiten gezet. Hij had het exacte aantal voor en tegen doelpunten voorspelt van het Nederlands Elftal tijdens de WK 2010.
Marius heeft met een voorsprong van 13 punten op nummer 2 Ronald Korsten de WK 2010 toto gewonnen. Marius heeft 351 punten behaald en Ronald 338. Goede derde is Thijs Bergmans geworden met 330 punten. Marius heeft het sportpakket van € 150,- gewonnen. Ronald gaat aan de haal met een sportpakket van € 100,- en Thijs Bergmans heeft een trainingspak in de wacht gesleept.
De winnaar van de EK 2008 toto Stijn Weerts is gedeeld 4e geworden samen met Ydo Ypma met 327 punten dat hen allebei € 17,50 oplevert.
Verder hebben als nr. 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 de volgende deelnemers € 5,- gewonnen;
Jeroen Peeters, Wouter Fleuren, Harm van Tilborg, Anne Nieuwenhuizen, Joppe van de Heuvel, Siem Korsten en Merel van Raaij.
Nu het sluitstuk van de WK 2010 toto de rode lantaarndrager Roy van Bree. Toch knap van Roy om vanaf de 10e dag de rode lantaarn in handen hebben gekregen en niet meer af te geven.
Hij heeft de bewoners van Hoenderstraat 11 toch maar mooi het nakijken gegeven. Dennis van Raaij is als onderste geëindigd van de bewoners van Hoenderstraat 11. Dat is ook een hele kunst want het was dringen geblazen in de onderste regionen met Linda, Merel, Remco, Kyle en Dennis. Misschien kunnen jullie in de leer bij de jongste telg Sjef die staat toch maar mooi 45e.
Het was weer leuk om te doen en je ziet maar aan het einde van het toernooi kan het nog allemaal veranderen. Alleen Marius en Roy hadden het heft zo stevig in handen dat de 1e prijs terecht bij Marius en de rode lantaarn op het juiste adres is beland.
Tot het EK 2012.