Na een etentje bij wok restaurant: ‘morgen wormpjes’ dacht het vierde zich perfect te hebben voorbereid voor de topper tegen Heijen. Helaas haalde bijna niemand zijn normale niveau, en eindigt de wedstrijd uiteindelijk in een  (2-3) nederlaag!
Met een 4-4-2 opstelling wordt aan de wedstrijd begonnen en het is DSV dat meer in balbezit is. Helaas is het spel van beide ploegen mat en matig en gebeurt er het eerste half uur weinig tot niets. De eerste echte mogelijkheid wordt door de slim voetballend ploeg uit Heijen verzilverd, en uit een corner wordt de (0-1) binnengekopt. Nog voor rust weet Niels van loon met een schot laag in de hoek de (1-1) op het bord te zetten.
In de tweede helft wordt het duel interessanter en het is DSV dat beter speelt. Maarten de Jong weet door te komen vanaf rechts en legt de bal voor op Tomas, de keeper komt er tussen maar laat los, tomas is scherp en tikt de (2-1) voorsprong binnen.
Een ervaren ploeg als Heijen laat zich niet van de wijs brengen en zoekt dan de aanval. Hans wordt uitgekapt in de eigen 16 meter en toucheert de aanvaller van Heijen ligt. Helaas fluit de scheidsrechter voor een penalty en is de stand weer gelijk (2-2). Het wordt de scheids aangerekend dat deze floot voor de overtreding, eerlijkheidshalve wil ik bij deze melden dat je hiervoor gewoon een pingel kan geven alleen dat dit in het amateurvoetbal door thuisscheidsrechters helaas vrijwel nooit gedaan wordt.  (vandaar ook de consternatie)
Als Heijen dan (uit alweer een corner) zelfs de (2-3) maakt is het helaas voorbij. Een overwinning voor de ploeg uit Heijen was misschien wat teveel, maar ook DSV verdiende de overwinning eigenlijk niet.
Aangezien we nog boven aan staan is er op zich niets aan de hand. Wat wel jammer is dat deze tegenstander de eerste echte goede ploeg was die we dit jaar troffen. Volgende week spelen we tegen de boefjes uit Gennep en zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om deze pot wel te winnen.
Week 44:
1: Delegatie DSV4 en 2 krijgen vulkaanrondleiding bij oosterburen.
2: Stan Verhoeven steekt met nieuwe huidskleur mening zwarte pietendiscussie niet onder stoelen of banken
3: Maarten bos en Rob H ruilen voortanden na miraculeuze wisseltruc.
4: DSV 3 wint DSV cup maar schenkt deze uit respect aan DSV 4.
5: Tars vd Broek ondanks longontsteking gewoon aanwezig tijdens topper DSV 4 (respect)
6: Arie van de Berg loopt blauw oog op na verloren vechtpartij vs Toontje Bekkers.
7: Laatste verslag Sjef Gieben nu echt een feit.
8: DSV 4 speelt zondag tegen de vrienden uit Gennep (12:00) 

DSV 4 - Heijen 4