In alweer de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie gingen de meiden naar Haps toe om te voetballen tegen Hapse Boys MD3. Marrit Geenen kon er niet bij zijn dus werd de hulp gevraagd van Manon Willems, die in de E7M voetbalt. De leider had natuurlijk zijn zinnen gezet om deze wedstrijd te winnen. In de 1ste helft maakte Dsv het spel. Haps werkte hard tegen. Uit een afgeslagen corner kwam de bal bij Margo Raaijmakers. Die nam aan en schoot mooi raak. Door het combineren van de MD1 kregen we meer kansen. Floor Vrijdag kwam op dreef en schoot 2 doelpunten erbij. Ook Janne Goossens liet van zich spreken. 1 afstandsschot betekende de 0-4 en uit opnieuw een corner schoot Janne de bal uit de lucht raak, 0-5.

In de 2de helft ging het ook goed. Haps werkte wat minder tegen, maar Dsv had meer moeite om de kansen te benutten. Joëlle van Zanten kreeg er wel een bal in. Na vele acties schoot ze van afstand raak, 0-6. Janne maakte ook haar 3de van de dag. Een schot ging er met wat geluk in, 0-7. Michelle Verschuuren had voor het begin van de wedstrijd gezegd dat ze 6x zou scoren. Dit ging niet lukken. Ze scoorde 1 keer alleen voor de keeper, 0-8. Na de wedstrijd werd het team nog op de foto gezet door een bedrijf. Eerst samen en daarna ieder nog apart. Het album krijgt de leider over 2 weken thuis gestuurd.

Hiermee was het seizoen in het najaar te einde. Met een mooie plek in de middenmoot. Met veel doelpunten voor, spannende wedstrijden en goed voetbal. Nu nog een aantal trainingen, het zaalvoetbal en dan komt de winterstop. Het eerste seizoen is in ieder geval als een speer voorbij gegaan. De ouders wil ik graag bedanken voor alle hulp voor, tijdens en na de wedstrijden. Zonder de steun is het ook zwaarder voor de eenzame leider tussen al die meiden.

Leider MD1