Met 11 fitte en een paar halffitte 35+-ers rijden we 08.45 richting Megen, prachtig dorpje aan de Maas boven Oss.

Het is 6 graden en t herfstzonnetje komt al lekker boven de horizon uit. Prachtig voetbalweer! Op het lege sportpark waar normaal de Couveuse-worstenbroodjes al liggen te glimmen en iedereen voor de warming-up nog mag genieten van een kop bittere koffie is t stil, heel stil. 
 
Toch wordt er gevoetbald tegen de lokale 35+. Een goed team dat nog geen punten verloren heeft in de nog prille competitie. We weten uit vorige jaargangen dat ze met een ijzersterke spits en een paar snelle middenvelders wat beter zijn dan wij. Toch wordt er in de eerste helft aardig gevoetbald door DSV en krijgen we zelfs de betere kansen. Bij een corner loopt Ruud de bonkige spits echter ongelukkig in de rug. Pinantie! 1-0. Dezelfde Ruud maakt zijn fout goed en kopt een paar minuten later een strakke voorzet prima in! 
 
Met de wind schuin in de rug beginnen we aan de 2e helft. Ulysses speelt wat verder naar voren en we komen niet meer aan ’t voetballen. We worden vastgezet,  middenvelders worden niet meer bereikt en John en John worden gedwongen om de “lange bal” te hanteren. Dit levert een oerlelijke 2e helft op waar bij we weinig kansen weggeven maar zelf ook weinig creëren en alleen maar moeten hopen op een gelukkige bal die achter de verdediging valt. 
 
De sluwe spits van Megen vindt helaas toch nog een piepklein gaatje langs Helm en John vlak voor tijd: 2-1! We noteren nog 2 serieuze kansen op 2-2 maar krijgen de gelijkmaker niet meer op het scorebord.
 
We hopen zondag de 18e weer te spelen tegen Haps!