Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd DSV JO9-3 tegen Merselo JO9-1 op het programma.
Het KNMI had slecht weer voorspelt, maar gelukkig viel dat heel erg mee. Sportpark ‘de Laan’ lag er zonovergoten bij!


Na de geweldige overwinning van vorige week en met versterking van Mees erbij, gingen we vol goede moed van start.

Al snel kwamen we er achter dat deze tegenstander toch wel wat beter voetbalde dan die van de week ervoor. Ook waren ze een stuk groter. Je kon duidelijk merken dat ze al een jaartje langer in de JO9 competitie speelden.

Toch was het begin nog veel belovend. Er waren nog niet zoveel kansen voor beide partijen.
Toch scoorde Merselo de 0-1. Jammer! Maar met goede moed gingen we verder en hier en daar waren hele mooie acties te bewonderen van de DSV-mannen.

Toch vielen er doelpunten aan de verkeerde kant: 0-2 en 0-3. Maar daarna leken we toch beter in het spel te komen. Ivan raakte zelfs de lat! Vlug daarna viel de 0-4, maar toch bleven we doorgaan. Jort raakte ook nog een keer de lat en Ivan schoot de afvallende bal helaas net naast.

Met de rust stonden we dus 0-4 achter. Terwijl we zelf dus toch ook hele goede kansen hadden gehad om ook te scoren. Met die gedachte in ons achterhoofd, gingen we van start in de tweede helft. Maar helaas… De achterstand werd snel groter en de motivatie ging snel omlaag. Het ene na het andere doelpunt vloog om de oren. Toch wisten we heel af en toe nog een kansje te creeeren.


Uiteindelijk eindigden we de wedstrijd met een nederlaag van 0-15. Het verschil in leeftijd en ervaring in de JO9 was toch te groot.
Volgende week mogen we aantreden tegen Toxandria JO9-2.

Hopelijk wordt dat weer een succes!