Inderdaad, altijd lastig!  
   


We starten de eerste wedstrijd na de winterstop met hier een daar een paar kilootje teveel en een paar kuub lucht te weinig maar dat mag de pret niet drukken. De opluchting is voelbaar en iedereen heeft er zin in na een lange break. De geblesseerde Riny en rustende Helm worden centraal achterin vervangen door Peter en Rick. ("bedankt mannen dat jullie ons deze zondag uit de brand wilden helpen") Dit betekent dat Rick,als voorstopper, de hele wedstrijd achter de vliegensvlugge spits van Milsbeek aan mag sjouwen. Hij liever dan wij zullen we maar zeggen. Jos, je bent wel een krat bier lichter want David d'n Duitser weet het net niet vinden vanmorgen!
 
De wedstrijd is er eigenijk 1 zoals we er zoveel gespeeld hebben tegen Milsbeek. We voetballen aardig mee maar uiteindelijk stappen we als verliezer het veld af. Milsbeek heeft net wat meer voetballend vermogen waardoor ze ook wat vaker voor de goal van John verschijnen met goede kansen. Wij ontberen de rust aan de bal en het geduld om rond te tikken zodat elke aanval snel onschadelijk kan worden gemaakt door onze Limburgse opponent. Wellicht dat we volgende wedstrijd tegen Ulysses eens kunnen proberen om de bal langer dan 4 seconden in de ploeg te houden? Uiteindelijk verliezen we 2-0 en daar valt niet veel op af te dingen.
 
Nog een opmerkelijk moment (uiteraard vastgelegd door onze vaste paparazzi reporter) : Onze Grote Leider Fred botst heel lichtjes met een tegenstander, kermt het uit van de pijn en lijkt op te moeten geven maar geeft aan dat hij dit heel vaak heeft en dat het over een minuutje wel weer gaat. Het lijkt er voor de neutrale toeschouwer meer op dat het een minuutje gratis rust is…. en inderdaad na 1 minuut draaft Fred dapper het veld weer in alsof er niks gebeurd is. Hij wil verder niet veel kwijt over deze mysterieuze schouderproblemen. 
 
Zoals vermeld spelen we zondag thuis tegen Ulysses uit Megen, wederom een Angst-gegner uit de top-3 van deze loodzware competitie. 
Zondag 10.00 gratis toegang voor de echte liefhebbers tot deze topper!