Mini-Profs DSV


De technische Commissie van DSV buigt zich erover om de MINI-PROFS op te tuigen. Wat zijn de MINI-PROFS?
 
De Mini-profs is bedoeld om kinderen vanaf 3 jaar training te geven, spelenderwijs. Plezier, samenzijn, en samen spelen zal hierin voorop staan. De bedoeling is om de kinderen middels deze manier wegwijs te maken in de voetballerij, op een manier die geheel vrijblijvend is. Beweging is enorm belangrijk voor de allerkleinsten, heeft grote invloed op de totale ontwikkeling mede in het tegengaan van overgewicht of bewegingsachterstand. Met name motorische vaardigheden door ontwikkelen op gebied van kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie is door actief te zijn met de kinderen enorm belangrijk, dat wordt hiermee bereikt.
 
De doelstelling is dus, wat geheel UNIEK is in Nederland om de allerkleinsten te laten voetballen. Waar een kind normaal ongeveer met 5,5 jaar zich kan gaan aanmelden voor voetbal, hebben we hier een nieuwe categorie, die een enorme voorsprong kunnen gaan behalen. Alles gaat gepaard met als uitgangspunt/plezier! Voor alsnog zal het eenmaal per week zijn, dag nog niet geheel bekend. De kosten hiervan zijn ook nog niet helder, deze volgen na de inventarisatie.
 
Momenteel zijn we in een verkennende fase en zal het animo voldoende moeten zijn om ook daadwerkelijk te gaan starten…maar daar houden we jullie van op de hoogte. Mocht er interesse zijn om dit te ondernemen met de kleintjes op trainersvlak, geef dat dan ook even aan.
Vragen? Stel ze gerust.

John Beenhakker/Technische commissie DSV
0625762340
Busser2010@outlook.com