Voor het seizoen 2020 -2021 heeft DSV een nieuwe trainer gecontracteerd: Maarten van Stiphout.
Nadat bekend werd dat Steef onze club ging verlaten hebben er een 10-tal kandidaten gereageerd op onze vacature.  Met zijn opleidingen, enthousiasme, realistische kijk op voetbal en jarenlange ervaring paste Maarten prima in het door ons opgestelde profiel.


De in Helmond geboren trainer (1965) woont op dit moment in Uden, heeft drie kinderen en is momenteel trainer bij Odiliapeel. In 1986 begon hij als jeugdtrainer bij Sparta’25 en vanaf 1994 heeft hij diverse teams in de Zuid-Oost Brabant onder zijn hoede gehad. (o.a. Boekel Sport, Bavos, Eli, Olympia’18 en Toxandria).
Maarten combineert zijn ervaring met een nuchtere kijk op voetbal. Hij geeft ruimte voor individuele inbreng vanuit de spelersgroep en is duidelijk over gemaakte keuzes en de te kiezen tactiek. Daarnaast probeert Maarten altijd een balans te vinden in het plezier op het trainingsveld en resultaten op de zondagen.
In het dagelijks leven werkt Maarten bij van Uden Kaarsen in Schijndel waar hij verantwoordelijk is voor de gehele logistiek binnen het bedrijf. 
Wij wensen Maarten veel succes in zijn nieuwe job en vertrouwen erop dat hij DSV op een sportieve manier nieuwe successen gaat brengen.