Gisteren, op 1 April 2009, moest het E2 team naar Volkel om een inhaalwedstrijd te spelen tegen de plaatselijke E2. Ook de E1 moest daar een wedstrijd inhalen, dus met een grote hoeveelheid auto"s ging het richting Volkel. In Volkel gingen beide teams samen in een kleedkamer, dus daar was het erg vol en druk en de humor was alom aanwezig
Wegens afwezigheid van Peerke, die zijn verjaardag vierde, waren Benjamin en Hein van de E4 meegegaan.

In de eerste helft stond Martijn weer in de goal en meteen in de eerste minuut ging een schot van Thomas van grote afstand rakelings langs de goal van Volkel. E2 was het meest in balbezit, maar de verdediging van Volkel was uiterst solide en wist de DSV-aanvallen steeds te parreren. Bij een uitval van Volkel werd met het lichte balletje en de wind mee, keihard met links uitgehaald op de DSV goal en de bal verdween via de vingertoppen van Martijn in de kruising. Enkele minuten later ging een schot van Thomas rakelings naast en Martijn Jacobs zag een inzet aan de verkeerde kant van de kruising langs de goal gaan. Volkel raakte nog een keer de paal toen de verdediging van DSV even niet goed oplette, dus hier kwamen we even goed weg. Bij E2 werden Benjamin en Hein ook in het veld gebracht en ze speelden beiden een verdienstelijke wedstrijd.

In de tweede helft ging Teun keepen en kreeg Volkel weinig kansen meer, aangezien iedereen gewoon goed voetbalde en E2 het grootste gedeelte van de wedstrijd op de Volkelhelft speelde. Lars heerste als vanouds als laatste man en Niels gaf ook weinig ruimte weg en voorin had Martijn Jacobs twee keer pech toen zijn schoten langs de goal gingen. Ook Nino en Martijn Nieuwenhuizen bleven constant pressie op Volkel houden en hierdoor ontstonden er nog verschillende kansen zoals een hard schot van Nino dat tot corner verwerkt werd, Lars raakte de keeper van dichtbij met de bal op het hoofd waardoor de keeper gestrekt ging, maar de zekere goal uitbleef.
Aan de andere kant was teun erg attent bij een spaarzame uitval van Volkel en wist de bal tot corner te verwerken. In de laatste minuut werd een mooie combinatie tussen Nino en Lars voor de goal gegeven, maar de inkomende Hein tikte de bal net langs de goal van Volkel.

Verlies met 1-0 en aan de zegereeks van E2 kwam een einde met dit eerste verlies sinds de competities in september begonnen waren. Zaterdag wacht met Montignards E1 uit Bergen een zeer zware tegenstander en de leiders en spelers van E2 gaan er dan met enthousiasme en hard werken weer proberen er een mooie wedstrijd van te maken.

De E2 side