Ook dit jaar is het weer bijna gelukt om de bezetting voor de komende Pinksterparty van Activia in te vullen. We zoeken nogg een paar mensen en dan is de bezetting rond. Al deze alle vrijwilligers alvast super bedankt.
We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk met ieders voorkeuren rekening te houden, maar dat is niet altijd gelukt. We hebben wel zoveel mogelijk teams of bekenden van elkaar bij elkaar gezet. Het verzoek is om allemaal dit schema te bekijken en middels een mailtje naar tonnygoossens@home.nl je aanwezigheid te bevestigen. Diegenen die hun deelname niet voor 27 mei bevestigen worden telefonisch op de hoogte gebracht.
Zegt het voort, zegt het voort.

De opzet is dat jullie op de dag dat jullie ingepland zijn om 19.00 uur op het sportpark aanwezig zijn. Om half twee gaat de muziek uit en dan willen we gezamenlijk opruimen en met een hapje en drankje de avond afsluiten. Elke avond zijn er vanuit DSV aanspreekpunten benoemd die in overleg met Anton van Haren (vanuit Activia) het één en ander coördineren. De mobiele nummers van deze personen worden op de avond zelf bekend gemaakt.

De A-jeugd wordt dinsdagavond 26 mei om 18.00 uur verwacht om de vloer mee te leggen.
Op vrijdagmiddag 14.00 uur staan er ook mensen ingeroosterd om de muziekinstallatie van De Dijk mee op het podium te zetten.

Je vertegenwoordigt met je deelname onze club DSV. Laten we er een succes van maken zodat we hiervan een jaarlijks terugkomende gezellige clubactiviteit van kunnen maken.

Veel plezier allemaal !!

Namens het bestuur van DSV en de organisatie van het Pinkstertoernooi,
Tonny Goossens
tonnygoossens@home.nl
0485-383373
06-23662109

Planning_pinksteren_2009.xls