Boskant uit, als we hadden gescoord……was alles anders gelopen…….misschien.

Een normaal (de gebruikelijke maat op (inter)nationaal niveau) voetbalveld heeft als afmeting: 100-120 meter bij 64-75 meter. De middencirkel heeft een straal van 9,15 meter. Een doel is 7,32 meter breed en 2,44 meter hoog (binnenwerks) en de penaltystip bevindt zich op 11 meter vanaf de doellijn. Deze wijze woorden van Wikipedia had Jeroen nog niet gelezen. Zijn schot op 1,75 meter voor open doel met alleen de keeper in het midden belandde, precies, in de handschoenen van de keeper die daarvoor allerminst een zweefduik moest ondernemen. Het was de wedstrijd van ontelbare persoonlijke fouten, mislukte inspeel-passes, kleine en grotere blessures. Ach, eigenlijk een wedstrijd zoals 35+ er zoveel speelt in een seizoen. Het loopvermogen wint het niet meer van het spelplezier zullen we maar zeggen. Lichtpuntjes in deze matige wedstrijd waren John in de goal, die in een flitsend, niegelnagelneu Oranje tenue zijn goal nog redelijk schoonhield en Twan die, met zijn kenmerkende rust, de spits met de gele schoentjes in de zogeheten ‘tes’ had.  Rust 1-0. Dat bood nog enig perspectief.
 
De wissels wisten ook deze keer het tij niet te keren. Peter bleef uit voorzorg ook na de thee op de bank en pakte nog 10 minuten onopvallend mee. Helm bakte er niet veel van linksachter. Dit is toch meer een plek voor de echte specialisten. Ronny en Gaby konden het verschil ook niet maken en met een 4-0 achterstand werd t laatste fluitsignaal geblazen. De stokoude accommodatie had nog 1 verrassing in petto: Douches met ouderwetse draaiknoppen. Heerlijk. 
 
Opmerkelijk was dat er veel 35+ ers langs de lijn stonden zondag bij ’t urst’. Ik vermoed om inspiratie op te doen voor de zwaarbeladen thuiswedstrijd tegen Milsbeek zondag a.s.

Komt dat zien dus! Zondagmorgen 10:00. Bel 0485 38 22 47 voor tickets en arrangementen.