Opnieuw had Toxandria alle geluk van de wereld tegen buurtgenoot DSV. Evenals in de eerste ontmoeting had de ploeg uit Sint Tunnis het beste van het spel, maar gingen de drie punten wonderwel weer naar Rijkevoort. DSV mag het zich aanrekenen dat het van deze middag povere tegenstander niet wist te winnen. Het feit dat er bij de ploeg uit Sint Tunnis drie verdedigers geschorst waren, werd goed opgevangen, mede doordat DSV alleen maar aanviel!

De thuisclub kreeg zegge en schrijven één kans (6e minuut), maar de bal werd naast geschoten. Het spel was vaak rommelig en de wind zorgde voor onberekenbare curves van de bal. DSV domineerde en was het meest in de aanval. In de 25e minuut moest Laurens Willems zich laten vervangen door Rob Cocu en vlak daarop eindigde een boogbal van Dave Suppers achter doelman Bert Tijssen van Toxandria op de lat. Vijf minuten voor rust wilde doelman Wim Budding van DSV een bal over de lat liften, maar via diezelfde lat viel de bal uit het niets voor de voeten van Mark van den Heuvel: 1-0. Ondertussen had scheidsrechter Verbruggen zich al onmogelijk gemaakt door een constante stroom aan warrige beslissingen. Ook trainer Jan Schaap stak zijn ergernis daarover niet onder stoelen of banken. De beslissingen vielen immers vaak ten nadele van zijn ploeg uit. Tom Arts verving Jeroen Peeters na de thee en de man in het zwart leek zich wat te herstellen. Dat duurde maar 20 minuten daarna ging hij vrolijk verder met te zien wat er niet was en niet te zien wat er wel was. Dat is logisch, als je fysiek niet het vermogen hebt om het spel op een correcte wijze te volgen!
De thuisclub verscheen een kwartier lang niet voor het doel van DSV dat constant in de aanval was en via Tom Arts een dot van een kans miste. Een drietal vrije trappen van Toxandria stichtten wat gevaar voor het doel van DSV, maar de bal werd telkens door de doelman weggestompt. Sjoerd van den Berg verving Stijn Fleuren en Rob Cocu zag zijn twee mooie kansen verijdeld worden door doelman Tijssen. In de slotfase waren de rapen gaar na een onbezonnen actie van Luc van Sambeek van de thuisclub op de DSV- doelman Scheidsrechter Verbruggen was weer in geen velden of wegen te bekennen om hier een rode kaart te trekken. Keeper Wim Budding werd na de wedstrijd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met vermoedelijk ook een hersenschudding. Marc Willems ging nog even op doel, omdat de wissels bij DSV al op waren, maar de gasten kregen niet waar ze recht op hadden. Zuur verlies derhalve voor DSV.

Zondag a.s. speelt DSV niet, daarom oefent men komende donderdag tegen SSS’18 uit Overloon. Aanvang 20.00 uur op sportpark “De Laan”.