Ook voor DSV-Zaterdagveteranen 1 is de kop eraf!


Nadat de week ervoor de wedstrijd tegen de Willy’s afgelast werd, omdat de tegenstander onvoldoende spelers had, moesten we zelf deze week ook harken om 11 fitte spelers op het veld te krijgen. Marcel, die zelf een halve wedstrijd zou spelen, had onder het genot van een paar potten bier, Peter weten te strikken. Nieuwe aanwinsten Rick en Cetien zouden ook van de partij zijn, maar zelfs dan werd het krap. Tot het moment dat Marius Peters nonchalant informeerde of er nog behoefte was aan invallers. Na het voor de hand liggende antwoord dat we er nog wel een paar konden gebruiken, werden er maar liefst 3 namen doorgestuurd en gemeld dat deze sportievelingen zich om half 5 zouden melden op ‘de Laan’.
In een keer waren de personele problemen van deze week opgelost en gingen we vol goede moed van start.
Ondertussen had de tegenstander Eendracht uit Mook zich ook gemeld en floot scheidsrechter Math voor de aftrap. Het jonge talent liet zich niet onbetuigd. Met veel loopvermogen op het middenveld en in de voorhoede, werden er diverse kansen en kansjes gecreerd, maar helaas was de afronding niet succesvol.
Ook bij een aantal corners werd oa.het hoofd van John een aantal keren gevonden, maar de keeper van de tegenstander hield zijn doel schoon.
Een van de sporadische aanvallen van de tegenstander, werd tot corner weggewerkt. Helaas viel de bal in de kluts voor de voeten van de tegenstander, die deze over de grond netjes in de hoek schoof. 0-1 voor Eendracht.
We lieten ons niet van de wijs brengen en gingen op dezelfde voet door.Helaas betekende dat ook dat de kansen niet benut werden.
Na de rust was het spelbeeld niet heel anders. Al werd het spel van beide zijden wel wat ruwer. Maar nog steeds waren we niet in staat om het veldoverwicht in doelpunten om te zetten. En wederom was het Eendracht dat na een slecht weggewerkte bal, deze tussen alle spelers door, strak over de grond in ons doel schoof… 0-2.
Het niveau ging achteruit; de conditie was nog niet bij alle spelers op het top-niveau wat we voor de zomerstop gewend waren. Maarten had in de rust besloten dat hij op de bank zou plaats nemen, maar halverwege de tweede helft vond hij het toch tijd om orde op zaken te stellen. Hij wisselde en werd meteen diep gestuurd en leverde een strakke voorzet af.
Rick Suppers die als laatste man helemaal mee opgekomen was, knikte de bal snoeihard in: 1-2.
Er werden nog een aantal kansen en kansjes door DSV gecreerd, maar het beste was ervan af. Het bleef 1-2.
Al met al qua spel een prima seizoensstart. De uitslag kan nog beter. Alle invallers bedankt voor de inzet!