Zaterdagmorgen werd de competitiewedstrijd gespeeld tegen HBV MD2. Op de velden van Dsv zou dit een heel spannende wedstrijd worden. De E8M was vrij dus werden Janne en Yara erbij gehaald. Beide speelden een goede wedstrijd.

De eerste 5 minuten waren voor Dsv. Daarna werd HBV gevaarlijk en moest de goed keepende Floor een aantal keer een redding maken. Uit een counter kwam Dsv op voorsprong. Janne schoot de bal in het doel, 1-0. Vlak daarna kwam de gelijkmaker. De meiden gingen verder en scoorde weer. Opnieuw was het Janne die het net vond, 2-1. We gingen de rust in met een gelijke stand. Uit een voorzet kreeg Margo de bal op haar knie, waardoor die ongelukkig in het doel viel, 2-2.

In de rust werden tegen de koekenbakkers weer wat tips verteld door de krentenbollen. Nadat de waterzak en de bidons leeg waren gedronken of gegooid begon de 2de helft.

Hier kwam Dsv voor de eerste keer achter. Een schot in de korte hoek was onhoudbaar, 2-3. Nu ging Dsv zich terug vechten. Een actie van Michelle waarbij ze sterk aan de bal bleef werd door haarzelf omgezet in een doelpunt, 3-3. Toch was het HBV die weer een doelpunt maakte. Een hoge bal kwam voor de voeten van iemand van Beers en ze schoot de bal erin, 3-4. In de laatste paar minuten was het knokken voor een punt. Hierdoor werd de spanning in de wedstrijd groot. Het lukte Dsv om die treffer te maken. Een pass van Marrit kwam bij Imke die schoot. Het schot kwam net achter de lijn en de vreugde was goed te horen, 4-4.

Zo blijkt wel dat deze competitie heel leuk en spannend is. De meiden leren bij elke wedstrijd en hebben er plezier in. Tot volgende week.

Leiders MD1