Zaterdag valt waarschijnlijk de beslissing in de 1e klasse 101 Bij het bekijken van de indeling in augustus vorig jaar, van de tegenstanders voor het komende seizoen van de D1, krabden de trainers Twan en Kees en leider Maarten zich eens achter de oren. Een sterk deelnemersveld, te bestrijden met een behoorlijk verjongd team, dat wordt aanpoten! Maar in de najaarscompetitie lieten de mannen van de D1 al zien dat ze voor niemand bang hoefden te zijn. Een keurige 4e plaats was het eindresultaat! Tijdens de nu lopende voorjaarscompetitie werd tot nu toe zelfs niet verloren, slechts een keer werd er gelijkgespeeld, afgelopen zaterdag tegen Berghem Sport. Ongetwijfeld het resultaat van keihard trainen, veel talent, goed luisteren naar de coaches en bovenal veel inzet. Prachtige wedstrijden werden het trouwe publiek voorgeschoteld, zoals de titanenstrijd “tot-op-het-bot” tegen Nooit Gedacht.
En wat te denken van de fantastische (licht)wedstrijd onder grote belangstelling tegen directe concurrent om het kampioenschap Vitesse 08. Dit alles resulteerde tot nu toe in een prachtige 1e plaats op de tussenstand. Zaterdag a.s. spelen de mannen tegen de enige concurrent zonder puntenverlies Volkel. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden, dan gloort er -gezien het programma- voor deze mannen en hun trainers / leiders een fantastische kroon op het toch al geslaagde seizoen; kampioen in de 1e klasse!
De trouwe supporters van deze mannen nodigen iedereen uit om zaterdag dit team te komen aanmoedigen zoals die avond tegen
Vitesse‘08. Om 11.30 uur begint de wedstrijd op sportpark De Laan. Heel graag tot dan.

De “ trouwe ouwe” van de D1