De 9e editie van de presentatiedag is weer succesvol verlopen. Het was droog het zonnetje scheen. Bij aankomst bij sportpark "de Laan" wapperde de vlaggen al vrolijk in de wind.

Vooral de drie vlaggen met afbeeldingen van voetballers van DSV sprongen in het oog.Om half elf was het al een drukte van jawelste, de nieuwe fietsenstalling was al gauw te klein. Steeds mee spelers melden zich om zich in het tenue, waar ze dit seizoen in zullen schitteren, te steken.
De teams kwamen op onder begeleiding van muziek en rook. De, ondanks de vakantie, toch in grote getale opgekomen publiek zag hoe de spelers en speelsters zich weer verheugden om aan het nieuwe seizoen te beginnen.
Op de presentatiedag werd ook het jongste DSV lid gepresenteerd Sjef van Dommelen, zoon van Linda en Jos. Tevens werd er afscheid genomen van Webmaster en Fotograaf Ralf Portier. De kampioenen (C1, E2 en E4) van vorig seizoen werden nog een keertje in het zonnetje gezet. Al met al weer een hele happening. Op naar het jubileum van volgend jaar dan organiseert DSV voor de 10e keer de presentatiedag.

Foto's album 1: klik hier
Foto's album 2: klik hier
De foto's zijn een groffe selectie uit het aantal genomen foto's. Voor meer foto's kunt u terecht bij Martien van Dommelen