In verband met de aanzienlijke hogere kosten van de inkoop was het noodzakelijk de prijs van de consumpties te verhogen. Helaas hebben wij hierover geen controle. In eerste instantie hebben we de hogere kosten zelf voor rekening genomen, maar alles wijst er op dat er op kortere termijn geen verandering in deze situatie komt.

Wij hopen op jullie begrip voor deze ongewenste situatie.  
 
5% korting met DSV clubkaart
Vanaf dit seizoen (zondag a.s.) is de DSV clubkaart beschikbaar. Met deze pas kun je vanaf nu nog makkelijker afrekenen aan de bar. De DSV Clubkaart heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).
 
Afrekenen in de kantine kan voortaan op drie manieren:

 • Contant
 • Met je gewone PIN-pas
 • Met de DSV Clubkaart (met voldoende saldo)
 
Het ‘opwaarderen’ van de clubkaart kan:
 • Via de KNIP app, door je pas en rekening te koppelen aan de app.
 
Kijk hier voor meer informatie>>
 
Voor wie is de DSV Clubkaart? 
 • Jeugdleden
  Voor alle jeugdleden die nog geen eigen pinpas (mogen) hebben, is de clubkaart de ideale mogelijkheid om zelfstandig te kunnen betalen. Groot of klein bedrag op de kaart, alles kan en mag.
  NB: Ouders/begeleiders kunnen de betaalkaart opwaarderen tot een bedrag waarvan zij vinden dat dochter en/of zoon op een ochtend/middag mag besteden. Zo biedt u bestedingsruimte en vrijheid en heeft u optimaal controle op wat kan en mag.
   
 • Overige (niet)leden en teams
  De clubkaart versterkt en verbetert de mogelijkheid om digitaal betalen aan te laten sluiten op persoonlijke en/of team voorkeur(en). De clubkaart is gewoon geschikt voor iedereen van jong tot oud, van individu tot team

DSV Clubkaart voordeel:
Door te betalen met de DSV Clubkaart krijg je 5% korting op alle betalingen. Deze korting wordt automatisch verrekend tijdens de betaling doormiddel van de clubkaart.
 
Gemakkelijk, omdat je alleen maar een pasje bij hoeft te hebben als je naar DSV komt. Je hoeft alleen maar je pas af te geven als je wilt afrekenen. Geen gehannes meer met kleingeld.
Snel, want bij het afrekenen hoeft er geen wisselgeld uitgeteld en nageteld te worden. Dat gaat sneller dan betalen met contant geld.
Veilig, want het saldo op je DSV Clubkaart staat geregistreerd in de clubkaartadministratie. Ben je je pas kwijt? Dan ben je je geld niet kwijt!
Goedkoop, want het gebruik van de betaalpas zorgt ervoor dat je uiteindelijk minder betaalt voor jouw consumptie dan wanneer je contant betaalt.
 
De DSV clubkaart is verkrijgbaar bij de barcommissieleden van DSV tegen een betaling/borg van € 5,-
 

TIJDELIJK AKTIE
DSV clubkaart + DSV sjaal + DSV pet voor € 12,50    OP=OP
Martien, bedankt voor het aanleveren van de mooie foto die we hebben mogen gebruiken voor op het pasje :)