De E4 speelde vandaag tegen Rijkevoort. De trainers van Toxandria hadden maar 5 hele en twee halve spelers volgens eigen zeggen.
We konden dus maar 7 man opstellen in het veld en dat is dan wel vervelend als je 10 man hebt. Maar met een goede teamspirit is dit dan ook geen probleem en konden we alle spelers even rust gunnen. Alleen Daniel heeft de hele wedstrijd gekeept en is dus niet gewisseld.
De wedstrijd begon goed en er werd goed overgespeeld. De eerst kans was een goed schot van Sjoerd. Dit ging net over. Een goede voorzet van Bram en daarna van Roy konden niet afgewerkt worden .
Dat Toxandria twee keer kon scoren lag ook niet aan ons spel .Er werd goed verdedigd maar ze hadden gewoon net wat geluk .
De moed werd niet opgegeven en met een zeer goed verdedigende en opbouwende Bono was het achter allemaal onder controle. Samen met Mike en Siebe werden er niet veel ballen doorgelaten richting Daniel.
Het was aan het goede werk van Sjoerd en Koen te danken dat Sjoerd de eerst goal voor ons kon scoren. Daarna kwam Justin los en speelde weer te weinig ballen over, maar scoorde wel 3 maal achter elkaar. Met een goede keeper was dit hem niet gelukt, het is hem deze keer vergeven. De stand was inmiddels 4 - 4 . Sjoerd maakte er een heel mooi af en scoorde, waardoor we voor kwamen te staan. Dat was een opluchting en verdient met deze inzet van alle spelers.
Kevin en Roy stonden aan de basis van de volgende goal van Justin die deze week goede zaken deed voor het topscoordersklasssement. Kevin komt na deze week ook bij de spelers die in de competitie gescoord hebben. Hij maakte zijn eerste goal van het seizoen en juichte net als een speler van Fifa 11 .
Na de 7 - 5 was het nog een 5 minuten spelen. Dit werd uitstekend uitgespeeld door de E4. Het team van Rijkevoort kwam nog sterk op maar was ook gehavend, doordat de twee halve spelers er helemaal doorheen zaten. Ze konden niet wisselen en hadden vaak wonderwater nodig. De tijd vloog om en de tweede overwinning van het seizoen was een feit.
De mening van de supporter is dat dit de beste wedstrijd tot nog toe was. Als we zo doorgaan dan gaan we nog meer wedstrijden winnen.

De Supporter.