Vrijdag 15 mei werden de 4 x 4 regiofinales straatvoetbal onder de prestatieve jongens uit de D-E-F klasse gespeeld. De weersverwachtingen waren niet best en ze hadden deze keer nog gelijk ook. Het werd een natte vrijdagavond.
Maar deze jongens en enkele meisjes lieten zich niet weerhouden van een goede pot voetbal. Er werd lustig gecombineerd en het niveau lag hoog.
In de finales werd heftig gestreden wie er door mocht naar de volgende finales in Heerlen. In Heerlen wordt op een speciaal straatvoetbalveld gespeeld. Een veld met een harde achtergrond en er zal dus op sportschoenen i.p.v. voetbalschoenen gespeeld gaan worden. Slidings maken zal er dan ook niet bij zijn op de harde achtergrond dus er zal toch weer een andere speelwijze gehanteerd moeten worden.
Al met al werd het toernooi op vrijdag om 21.00 uur beeindigd met de volgende winnaars: in de D-klasse Festilent, in de E-klasse JVC en in de F-klasse HCVH.
Nu kijken wat maandag 18 mei nog brengt wanneer het toernooi voor de D-E-F categorie recreatief gespeeld wordt. Aanvang: 18.15 uur

Foto's: klik hier

Foto's mail naar martien@sv-dsv.nl