DSV JO15-1 heeft de eerste bekerwedstrijd tegen Toxandria JO15-1 met ruime cijfers gewonnen. Het werd maar liefst 13-0 voor de groenwitten.

Coach Daniël Ohoululin kijkt tevreden terug op de eerste krachtmeting van het seizoen. Na slechts één week trainen had het team geen kind aan het Rijkevoortse Toxandria JO15-1. "Ik ken de meeste jongens nog niet, de eerste training op maandag was het nog wat aftasten. Maar woensdag hebben we al heel scherp getraind, de jongens hebben een goede indruk achtergelaten."

Tegen Toxandria werden verschillende opstellingen uitgeprobeerd: keeper Bart stond op doel, Bram, Marijn en Willem speelden afwisselend links- en rechtsachter terwijl het centale verdedigingsduo Luuk en Mees de deur op slot hielden. Centraal op het middenveld speelden Floris en Kyan afwisselend een sterke pot, met rechts en links prima voetbal van Ivan, Mart en Tymo. De Rijkevoortse defensie werd voortdurend op de proef gesteld door het Sinttunnisse aanvalstrio met Gijs, Murray en Myron. Uiteindelijk wonnen de groenwitten met maar liefst 13-0 met goals van Gijs (3), Kyan, Mees (2), Murray (4), Myron (2) en Tymo. 

Aanstaande zaterdag speelt DSV JO15-1 om 14.30 uur in Beugen een bekerwedstrijd tegen Vios'38 JO15-1.