Ook in Sint Hubert speelde DSV zich gemakkelijk naar een overwinning toe.De nummer laatst kon geen potten breken tegen de koploper die met vier doelpunten op zak sportpark “Het Breexsel”verliet. Na een kwartier spelen zette Jeroen Brienen de 0-1 op het scorebord. Op het matig bespeelbare veld kregen de gasten vervolgens mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar dat gebeurde vooralsnog niet. De door blessures geteisterde thuisclub kon aanvallend niet al teveel uitrichten, zodat doelman Martijn Hariri een rustige middag had.
Na een uur spelen verzilverde Guido Gerrits een penalty (0-2), nadat Tom Arts door de doelman van de thuisclub getorpedeerd was.
Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Bos bleek het duel beslist en speelde DSV zich nog naar een tweetal doelpunten toe.
Een vlot lopende aanval werd door Rob Brienen met een schuiver omgezet in een doelpunt: 0-3. Het signaal voor buitenspel werd daarbij terecht niet overgenomen door de leidsman.
Invaller Jeroen Peeters zorgde voor het slotaccoord door vanaf 18 meter vanuit de draai de bal tegen het net te werken: 0-4.
In de laatste minuten een tweetal kansen voor sportclub Sint Hubert, maar zelfs de eer werd de ploeg in nood niet gegund.

Het tweede elftal van DSV won opnieuw en wel met 4-1 van SES uit Langenboom.
De dames hebben zich in het tweede jaar van hun bestaan inmiddels in de subtop gevestigd en het vijfde team lijkt op het kampioenschap af te stevenen.
Zondag a.s. speelt DSV op een steenworp afstand van sportpark “De Laan” in Rijkevoort tegen Toxandria.