Scheidsrechters gezocht!!
 
Lijkt het je leuk om regelmatig wedstrijden te fluiten bij jeugd en/of seniorenwedstrijden dan zijn wij naar je op zoek. .Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Jij kent de regels als geen ander. En je zorgt ervoor dat iedereen ze naleeft. Op het moment dat dit niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kunnen spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen. DSV houdt rekening met de behoefte van een scheidsrechter. Dus als je niet elke zaterdag kan of je voetbalt zelf nog dan wordt dit meegenomen in de planning voor scheidsrechters. Ook scheidsrechter worden?

Soort cursus   Leeftijd
Pupillenscheidsrechter : van 12 t/m 16 jaar
Juniorenscheidsrechter : van 15 t/m 19 jaar
Basis Opleiding Scheidsrechter : vanaf 16 jaarHoe kan ik scheidsrechter worden?

Eigenlijk is dat heel simpel, je geeft je op bij Theo Broeks, 0610172469, overigjeugd@svdsv.nl   en je kan beginnen.
Je hebt de keuze om een scheidsrechterscursus te volgen via de KNVB, waardoor je officieel scheidsrechter wordt. Nu begrijpen wij dat je niet meteen de cursus wil volgen, omdat je niet meteen weet of je het wel leuk vindt daarom mag je ook  wedstrijden fluiten zonder je scheidsrechterspapieren, waardoor je rustig kan kijken of je het fluiten leuk vindt. Je bepaalt zelf  op welk niveau je zou willen fluiten. Hierna heb je de keuze om (afhankelijk van je leeftijd) een scheidsrechterscursus te volgen, waardoor je wat hogere elftallen kan fluiten. Wil je geen cursus volgen is dit ook geen probleem.


Wat doet DSV voor de scheidsrechters.

Vanaf het moment dat je de eerste stappen maakt richting het scheidsrechters vak, zul je worden begeleid door de scheidsrechterscoördinator. Deze zorgt er voor dat je voorbereid bent voor je eerste wedstrijd. Mocht je een scheidsrechterscursus willen volgen, dan wordt deze vergoed door  DSV. Als je regelmatig wedstrijden gaat fluiten krijg je een scheidsrechterspak van DSV aangeboden.
·         Begeleiding
·         Scheidsrechters cursus vergoed
·         Scheidsrechters kleding
·          Scheidsrechters attributen (Notitieboekje, rode en gele kaart en fluitje)
·         Drankje na de wedstrijd (evt. in de rust ook)
·         Rekening houden met persoonlijke voorkeur scheidsrechter
·         Heel veel fluitplezier (gegarandeerd)
·         Lijkt het scheidsrechters vak je wat en wil je wat doen voor DSV, twijfel dan niet en geef je op bij  Theo