Zondag 18 januari jl. troffen 28 leden van de selectie elkaar, vanwege de weersomstandigheden, in de sporthal om een toernooitje zaalvoetbal af te werken. Door o.a. Marius en Sjoerd waren vier teams samengesteld die een hele competitie speelden. Dit alles onder de deskundige leiding van Roelof (Teek) Luinge. Wel betekenden de nachtelijke uitspattingen van Teek dat zijn actieradius beperkt werd tot een meter heen en weer terug.
Halverwege leidde het team met het grootste organisatorische vermogen Excellent met in de gelederen: de aanvoerder, de laatste man, de vlagger en de leider van één. Maar ja de naam zegt het al; Excellent ! en die kon niet de winnaar van een DSV- toernooitje worden en zij lieten de teugels dan ook danig vieren mede door een blessure van mijnheer Adriaans. Zaalvedette Niels voelde zich meerdere malen tekort gedaan door scheids en publiek, maar uiteindelijk kwam mede door zijn kwaliteiten en die van Joël, zijn team (HBV) als winnaar uit de bus. Joël werd met zes treffers die dag als topscoorder gehuldigd.

Al met al een goed alternatief voor een winterse zondagmiddag met inspanning, teambuilding en ontspanning. Dank aan de organisatoren en aan Activia voor de prima verzorging tijdens en na de wedtrijden.

De leider