In een prachtig nieuw tenue en een stevige impuls van 3 35+-ers uit ’t viert’ betreden we met het nodige vertrouwen de natte grasmat op het hoofdveld van de Laan.

Zonder Joost, Robbie, John P, Jos, Ronnie, Johan en Fred (het is niet geheel duidelijk wie er nu echt geblesseerd is en wie niet) verloopt de eerste helft voortreffelijk. Met prima combinatievoetbal worden de nodige kansen gecreëerd. Een afgemeten voorzet van Peter vanaf de rechterkant wordt door Rob, via een snoekduik (zie foto) op eenzame hoogte, met 275 km/u in de kruising gekopt. Mooiste doelpunt van het jaar tot dan. Nog een kopbal die rakelings over gaat en 2 100% kansen volgen en met een verdiende 1-0 wordt snel de kleedkamer opgezocht. Het is inmiddels hard gaan regenen in t Leecker. 
 
Op een doordrenkt veld gaat Heeswijk vol voor de 1-1 en moeten we in de achteruit. Gelukkig zijn we dit gewend en met het gebruikelijke kunst en vliegwerk houden we de 0 (de snoepzak komt dus weer op tafel met veel applaus) en zakt de moed Heeswijk langzaam in de doorweekte schoenen. 
De keeper van Heeswijk echter moet 2 keer vissen en  2 keer is Twan de boosdoener. Het mooiste doelpunt van het jaar door Rob houdt dus niet lang stand. De boogbal op maat van Twan gaat voorlopig de boeken in als treffer van het jaar. 
 
Er vindt ook nog een opmerkelijk incident plaats ergens ver in de 2e helft. Jeroen krijgt het aan de stok met een stevige verdediger van Heeswijk. Er wordt wat  lafjes geduwd en getrokken. Enige sussende woorden van de andere 20 brengen de heethoofden snel weer tot bedaren en zo wordt 3-0 genoteerd door de weer prima leidende Stefan. 
 
Op 9 december uit tegen het laag geklasseerde Beers. 3 punten dus.