Vandaag de laatste wedstrijd van de competitie. We waren zo goed begonnen deze competitie met 2 overwinningen, maar daarna helaas alleen maar (krappe) nederlagen. Nog steeds zonder Rens en vandaag ook zonder Stan hadden we er veel zin in. Siol is de tegenstander, die 10 punten boven ons staat. Onze jongens gingen er vol tegenaan. Het ging gelijk op, zonder veel grote kansen. Ron gaf enkel mooie passjes op Ge, maar die kon ze net niet goed afmaken.
Een knappe redding van onze goalie Bas met de voet. Een rush van Jorn eindigend met een schot, dat ver over ging. Een pingelende Siol-speler over de achterlijn ging 3 jongens van de E3 voorbij en schoof de 1-0 binnen. Er werd fel gestreden voor iedere bal. Helaas was het volgende doelpunt ook van Siol, een voorzet over de grond werd netjes binnengeschoten. De E3 gaf het niet op en bleef er voor werken.
Oplettende Ge wormde zich tussen enkele spelers door en schoot de aansluittreffer binnen. Rust. Na rust verving Teun de uitstekende keeper Bas. Ook Teun deed het prima, maar was kansloos op een mooi schot in het kruis. Hoewel met slecht 7 man, bleven de jongens er voor gaan. Ron bracht de spanning terug met een droge lage knal in de hoek. Even later zelfs de gelijkmaker: 3-3 door Tom met links. Tom rondde een voorzet van Ron goed af. Tom was vandaag overal op het veld te vinden, werkte als een paard en dus voor hem een verdiende goal! Een vrije trap van Siol werd door Teun uit de kruising getikt. Michiel en Jorn werkten achterin veel ballen weg, maar helaas was een aanvaller van Siol hen 2 minuten voor tijd net te snel af: 3-4! Onze jongens zetten nog 1 keer aan, maar door een prima redding van de balvaste keeper van Siol ging de laatste aanval via Ge er net niet in.
Jongens goed gewerkt! Op naar het grote D-veld…