Zondag 23 april mocht ik speler van de week zijn. Toen ik aankwam kreeg ik een tas met een mooi  tenue dit mocht ik aandoen in een eigen kleedkamer.

Daarna begon de warming-up, ik mocht ook mee doen, de bal overpassen, op de kieper schieten en mee rennen.
Toen begon de wedstrijd. Ik mocht mee op de middenstip het muntje opgooien. De tegenstander mocht kiezen. Het muntje mocht ik zelfs houden.
De scheidsrechter floot en ik dribbelde tussen alle tegenstanders door naar de goal voor een schot op de kieper, maar helaas ging deze net naast.
Ik mocht in de dug-out komen zitten bij de reservespelers en bij meester Steef, dat was heel gezellig! De eerste helft ging al heel goed we stonden met 3-0 voor nummer 10 scoorde twee keer en nummer 6 een keer.
In de rust bleef ik voetballen met de reserve spelers en kreeg nog een glaasje chocomel.Toen begon de tweede helft alweer, er werd nog drie keer gescoord door nummer 6 weer en een bal ging er in omdat de kieper van de tegenstander hem los liet en nummer 15 scoorde nog een keer.
De tegenstander kon een keer scoren en uiteindelijk werd het 6-1 voor DSV.

Omkleden en in de kantine kreeg ik nog wat te drinken en een snoepzak en een hele mooie bal met alle namen van de spelers.

Het was een super leuke dag!
 
Groetjes van Giulia