Dit jaar was de nieuwjaarsreceptie van D.S.V. in tegenstelling van andere jaren op zaterdag.
Het leek een goede keuze te zijn. Het werd een drukke en gezellige receptie waar vele leden op af waren gekomen. Zoals al enkele jaren gebruikelijk is houdt voorzitter Jos van Raaij een praatje over de privatisering en verbouw van het kantinegedeelte.
Ook vertelde hij dat de trainers Jan Schaap en Jan Schipper hun contract verlengd hebben. George Fick heeft besloten om na drie jaar als trainer van D.S.V. 2 te stoppen als trainer. Er zijn inmiddels gesprekken gevoerd met kandidaten om deze vacature op te vullen.
Maar waar iedereen elk jaar weer erg benieuwd is wie de titel sportman/sportvrouw van het jaar verdiend heeft.

Dat werd na enkele woorden van de voorzitter snel duidelijk.Het was ook dit jaar weer een sportman, die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft binnen D.S.V. Eerst zoals iedereen eigenlijk binnen D.S.V., leider van een team van zoon of dochter. Daarna binnen de jeugdcommissie gelokt voor enkele klusjes die ongeveer 1 uur tijd in de week zouden kosten, maar al snel enkele uren meer werden.
Hij treedt liever niet op de voorgrond maar het bestuur van D.S.V. had unaniem besloten dat hij als sportman van het jaar 2009 deze keer tijdens de nieuwjaarsreceptie het middelpunt moest zijn. Hij verdient het, PETER POUWELS. Proficiat Peter.
Daarna ging het feestje tot de in de kleine uurtjes verder.