Vandaag 17 April 2010 moesten de D3 mannen naar Schaijk om daar tegen de plaatselijke DAW D4 te voetballen. Voordat iedereen bij elkaar verzameld was, omdat er een paar spelers naar de E1 stonden te kijken , was het al 10 minuten over tijd en bij het vertrek bleef nog een auto te ver achter, waar even op gewacht moest worden om zeker te zijn dat het hele team ook op het veld zou komen te staan, met als gevolg dat de spelers binnen een kwartier om moesten kleden, warm lopen en het vizier op de komende wedstrijd moesten zetten.

Dit lukte uiteraard allemaal net, maar na twee kleine kansjes van Niels en Tim in de eerste minuten, was het toch DAW dat na 5 minuten in de wedstrijd de 1-0 aantekende na een snelle uitval waarbij Peerke en Rens nog bijna op tijd waren om de aanval tegen te houden en waarbij keeper Joris door moedig optreden de bal zo hard in zijn buik kreeg dat hij even later een tweetal minuten groggy op het veld lag, maar hiervan herstelde hij vrij snel na een slokje water en wat koud water op de polsen van de verzorgster, Linda, van deze dag.
Door deze achterstand werd het team wel even wakker geschudt en bij een hard schot van Lars was de keeper nog op de goede plaats aanwezig, maar na een kwartier spelen, wist Jorren uit een corner de bal met een ziedend schot in de touwen te jagen, waardoor de 1-1 stand bereikt werd.
Een minuut later wist Jorren de bal bij Martijn te krijgen en met een koel schuivertje werd de 1-2 voorsprong bereikt.
Toen Niels even later na een solo tot vlak bij de DAW-goal kwam ging zijn inzet met links via de paal over de achterlijn en een vijftal minuten later testte Martijn de andere paal uit met een uitgemeten schot met de buitenkant van zijn rechtervoet en met veel effect carramboleerde de bal via paal en keeper nog bijna in de goal.

De rust werd erg kort gehouden door de scheidsrechter want de ranja was nog maar net op toen D3-mannen weer naar het veld moesten en Mark ging nu keepen en na twee minuten kwam de bal na een mooie combinatie tussen Joris en Lars bij Martijn, die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal met een vlammend schot hoog in de goal schoot waardoor een comfortabele 1-3 stand werd bereikt. Even later kopte Dennis de bal na een afgemeten voorzet van Niels nét naast de goal. DAW drong nu ook wat meer aan, maar Angelo speelde een erg sterke wedstrijd linksachter in de verdediging, waardoor het gevaar snel omgezet werd in nieuwe kansen voor D3. Door flink jagen van de fel spelende Gideon werd de bal veroverd en Niels wist de achterlijn te bereiken en de bal terug te leggen op de 11-meter, waar Martijn de bal met links hoog in de touwen joeg en zijn hattrick van deze dag was een feit en nadat zijn neef Berndt van 4 Granted gisteren bij de X-factor was afgevallen reageerde Martijn zijn frustratie af met zijn 3 goals in deze wedstrijd . Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd liet de DAW keeper de bal los en Jorren was er snel bij om de 1-5 eindstand hard in de goal te schieten. Weer 3 punten voor de D3 mannen en volgende week wacht de topper tegen het sterke Constantia D2 uit Wanroij, die samen met D3 bovenaan staan, maar die met een veel hoger doelsaldo toch het sterkere team lijken te zijn. Daarom wordt er door leiders Peter, Aad en Harry nog aan een tactisch plan gedacht, maar er zal ook veel publiek nodig zijn om de mannen aan te moedigen en te komen bewonderen, dus Papa"s, Mama"s, neem Opa"s en Oma"s, vrienden buren, kennissen, burgermeester en wethouders mee om dit moedige mooie team aan te moedigen op Zaterdag 24 April 2010 om 11:30 uur op "De Laan" in Sint Anthonis.

De D3 side