Vandaag stond Stiphout Vooruit op het programma, ze hadden al 2 x verloren met 2-1. Wij hadden al 3 punten dus konden op Stiphout Vooruit uit lopen naar 6 punten.
Dit was de laatste wedstrijd van Emre Dilek, Hij vertrek met zijn familie naar Helmond. We wensen Emre veel succes en geluk in Helmond.
We begonnen aan de wedstrijd opstelling:

Melvin (k)

Maarten Bas Mark Rick


Jeroen(50min/Emre) Vince © Dennis


Guus Harm Giel

De eerste paar minuten zette D.S.V. veel druk en met succes Guus kreeg de bal hij dribbelde mooi om zijn speler heen maakte mooie actie en schoot helaas op de keeper de keeper had hem niet klem en Giel kon hem zo intikken.
Stiphout vooruit was agressief met overtredingen veel vrije trappen kreeg D.S.V. Bas stond achter de bal voor een vrije trap, En hij schiet hem zo netjes in de goal zoals het ook in het boekje staat.(2-0)
Stiphout vooruit kwam op via de verdediging en legde hem zo in de 16 meter helaas kon Rick niet van zijn tegenstander af blijven en pakte hem vast de scheidsrechter zag het STRAFSCHOP.
De aanvoeder stond achter de bal en schoot hem zo in de goal (2-1).
De scheidsrechter floot af voor de 1ste helft.


Stef had ons weer wat moed in gepraat om de 2de helft toch naar onze kant te trekken en de 3 punten mee te nemen.
We begonnen aan de 2de helft we wonnen vaak het duel, we probeerde nog te scoren maar helaas dat zat er niet in.
Emre Dilek kwam rond de (50 min) erin voor Jeroen. Emre zijn laatste wedstrijd!
Stiphout vooruit kregen nog een paar vrije trappen een daarvan pakte Melvin klem en hij wou richting de 11 lopen maar hij voelde een voetje, Hij viel, Stiphout vooruit moest toen verder met 10 man.
De scheidsrechter floot af voor de 2de helft.


1-0 Giel van Tankeren
2-0 Guus van Lieshout
2-1 Stiphout Vooruit

Verslag geschreven door: Melvin Willems