Super Sunday op paasmaandag. 

Met 5 thuisspelende teams, prachtig weer en dus een bomvol terras weet DSV-1 wat het te doen staat! De nare bijsmaak van de 2 vorige wedstrijden wegspoelen.

De vele toeschouwers komen niet voor niets. DSV oogt gretig, durft te voetballen en bijt zich vast in Oostrum dat toch 3e staat in deze competitie. Hoe anders dan vorige week in Merselo. Het middenveld wordt vanaf de 1e minuut goed gebruikt, vlotte combinaties volgen elkaar op en dat resulteert na een kwartiertje al in de 1-0 waarbij een snelle aanval over rechts keihard door Pieter Vloet binnengeschoten wordt! Oostrum staat niet voor niks derde en in een open 1e helft wordt er door beide teams goed gevoetbald waarbij het toch DSV is dat de meeste aanspraak mag maken op de 2-0. We gaan rusten met 1-0.  

Na rust is het vooral DSV dat blijft voetballen en de wedstrijd op slot lijkt te gooien als Lars V. een goeie kop goal maakt.  DSV gaat door met kansen creëren en er volgen nog 2 goals. Vooral de 3-0 van Jesse is er 1 om in te lijsten. Achter het standbeen langs plaatst hij een voorzet beheerst langs de keeper. Oostrum blijft de lange bal hanteren maar vooral Willem weet achterin van geen wijken en kopt een paar dozijn hoge ballen het 11 meter gebied uit. Opvallend is ook nog het goede optreden van Mees te noemen. Met nog weinig minuten in 't urst’ achter zijn naam maakt hij het de rechteraanvaller erg lastig en behalve verdedigend heeft hij ook in de opbouw uitstekend werk geleverd. Nino maakt het feest compleet en tekent voor de 4-0. Dit belooft nog wat voor de rest van het seizoen.

Zondag 24 april komt VIOS naar De Laan! Laten we er maar weer zo'n feest van maken...