14 man op tijd op de Laan! Het koffiedrinken ging ons erg goed af maar dat was  wel ongeveer 't enige dat lekker liep tussen 9.30 en 11.15 bij het oudste team van De Snel Voeters.  

In het kleedlokaal begint de ellende al. Door overconcentratie doen spelers elkaars schoenen aan zonder dit in de gaten te hebben. Dit belooft niet veel goeds voor de wedstrijd. Zulke dingen brengen ongeluk. Dat weet iedereen. Stefan is verhinderd en dus neemt hoofdcoach Fred de fluit-honneurs waar en na de wedstrijd kunnen we wel zeggen dat de 0-6 niet aan de scheids lag. 
 
Met een moderne 4-4-2 starten we vol goede moed tegen het hoog geklasseerde WEC. Na pakweg 15 seconden weten we al dat het een kansloze middag gaat worden. WEC speelt met 3 Frenkie de Jongs met grijs haar en we lopen van minuut 1 tot 70 achter de feiten aan. Met Johan, Jeroen en Ruud op links hebben we een klasse linkerkant opgesteld maar het komt er niet helemaal uit zoals op de training. Johan zou als een Angeliño langs de lijn moeten stuiven maar besluit zichzelf in het centrum te posteren waardoor Jeroen reddeloos verloren is tegen de telkens opkomende WEC-cers.  Johan heeft een hele tactische uitleg over zijn keuze maar niemand die het begrijpt. 
 
De aanvoerder van WEC is een klassieke, permanent (hard) lopende, Box-to-Box speler en houdt dat ook 70 minuten vol. Slimme loopacties, mooie combinaties, rushes, strooien met steekpasses, nou ja gewoon 3 klassen beter dan wij. Hij laat zijn hele team beter voetballen. Wij bezitten helaas geen spelers met deze kwaliteiten en krijgen de bal zelden over de middellijn. Rob en Robbie kunnen het tij ook niet keren.
 
In de analyse achteraf geven Evert en Dr. Ido aan dat ze genoten hebben in de dug-out. We weten dus dat we het allemaal niet voor niks doen. Het mooie is dat we over 2 weken alweer revanche kunnen nemen tegen de Wijbosch Eerde Combinatie. Robbie je staat dan gewoon in de basis dus je moet mee. 
 
Eerst aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen Avesteijn. Het sportpark is gewoon open om 09.00 en parkeren is gratis. Elke 100e bezoeker krijgt een mooi 35+ aandenken.