De Technische Commissie is in de achterliggende periode druk bezig geweest met de indeling van de jeugdteams en de seniorenteam voor volgend seizoen.
We hebben dit gedaan in overleg met een aantal leiders en trainers. Daarbij is er gekeken naar zowel de belangen van individuele spelers als naar het belang van de teams en de omvang van de teams. Soms betekent dit dat er spelers een leeftijdscategorie hoger gaan spelen maar er zijn ook spelers die een categorie lager zijn ingedeeld.

Doordat er in de  JO19-2 een aantal spelers hebben aangegeven te zullen stoppen is dit team komen te vervallen. De overige spelers worden doorgeschoven naar de senioren of blijven een jaar langer in de JO17 spelen. Hierdoor blijven er ook een aantal spelers bij de andere categorieën een jaar langer in de JO15 of JO13.  
Bij de teams onder de JO13 zijn we de afgelopen jaren al gestart met de JO8 en de JO10. Omdat de categorieën qua leeftijd dichterbij elkaar zijn komen liggen is het ook eenvoudiger om spelers sneller door te schuiven en zo de aantallen te verdelen.

Dit hebben we dan ook gedaan om sommige spelers sneller door te laten stromen en het aantal spelers per team in de hand te houden.

Op 12 juni zullen we met alle trainers en leiders voor komend seizoen onze plannen bespreken. Daarna wordt op 19 juni de nieuwe indeling van de jeugdteams bekend gemaakt.  

Voor spelers en ouders die een nadere toelichting wensen zal een persoonlijk gesprek worden ingepland.