Hallo trainers/leiders van de A- tm D & MA/ MC,

Maandagavond 27 september 2010 vanaf 18.30 uur hoop ik jullie te mogen begroeten op de eerste bijeenkomst voor trainers en leiders van de A- tm D & MA/ MC. We zullen op die avond jullie zowel theoretisch als praktisch een aantal zaken laten zien specifiek voor deze leeftijdsgroepen. Jullie aanwezigheid tijdens deze avond is van groot belang voor jezelf en voor DSV.

We zullen 2 avonden per jaar organiseren. Deze avond staat geheel in het teken van trainingen geven, voorbereiden. Ook omgang met de leeftijdscategorie, hulpmiddelen voor systemen, wedstrijdbesprekingen enz zullen aan bod komen. De 2e avond zal geheel in het teken staan van analyse van een wedstrijd die we dan ook zullen gaan bekijken om vervolgens die wedstrijd te analyseren.

Voor verdere details zie bijlage: uitnodiging

Trainingen voor deze avond:
Je eigen trainingen op deze avond gaan NIET door (m.u.v. DSV A1)!!
Als je toch deze week wilt (2x) trainen dan kun je eventueel eenmalig op vrijdag trainen. Neem dan ALTIJD even contact op met commissie Beheer (Walter Bongarts, Walter.Bongarts@nutreco.com) om de mogelijkheden te bespreken.

Jeugdspelers: Als je bijvoorbeeld op deze avond zou moeten trainen met je eigen team geef dit even aan mij door dan regel ik dat je vrijstelling krijgt om deze avond te mogen bijwonen.

Tot maandag 27 september in de kantine van DSV 18.30 uur Ben aub op tijd!!!!!!

In de bijlage vind je de uitnodiging met o.a. een korte uitleg over de gang van zaken en een programma voor deze avond. Tevens een korte toelichting om te kunnen inloggen op de TC online site.

aub doorsturen naar leiders/trainers die ik misschien niet in emaillijst heb staan!

Technisch jeugdcoördinator,
Marco Tunnissen
06-43902273