Hallo trainers/leiders van de E en F-jeugd van DSV,
Maandagavond 20 september 2010 vanaf 18.15 uur hoop ik jullie te mogen begroeten op de eerste bijeenkomst voor trainers en leiders van de E- en F-jeugd. We zullen op die avond jullie zowel theoretisch als praktisch een aantal zaken laten zien specifiek voor deze leeftijd. Jullie aanwezigheid tijdens deze avond is van groot belang voor jezelf en voor DSV.

De opzet van deze (periodiserings)avonden is iets gewijzigd tov vorige seizoenen. We zullen deze (periodiserings)avond i.t.t. andere seizoenen, maar
1 keer geven de andere 2 periodes zullen op het veld tijdens je eigen training worden opgestart/begeleidt. We hebben ook 2 trainers gevonden die gedurende 2010 elke 2 weken aanwezig zullen zijn om in de praktijk ondersteuning te geven.

Trainingen voor deze avond:
Zorg ervoor dat je eigen trainingen op deze avond gewoon door kunnen gaan. Schuif of iets met het aanvangstijdstip of kort je training iets in (vb E2 nu: 18.30u – 19.45u eenmalig naar 17.45u-18.45u) of regel een andere trainer/leider van een andere leeftijdsgroep. In uiterste nood kan altijd 1 trainer (liefst niet een nieuwe trainer) later aansluiten op deze avond. Als je eenmalig van dag wilt wisselen neem dan even contact op met commissie Beheer (Walter Bongarts, Walter.Bongarts@nutreco.com) om de mogelijkheden te bespreken.

Jeugdspelers: Als je bijvoorbeeld op deze avond zou moeten trainen met je eigen team geef dit even aan mij door dan regel ik dat je vrijstelling krijgt om deze avond te mogen bijwonen.

Tot maandag 20 september in de kantine van DSV 18.15 uur

In de bijlage vind je de uitnodiging met o.a. een korte uitleg over de gang van zaken en een programma voor deze avond. Tevens een korte toelichting om te kunnen inloggen op de TC online site.

aub doorsturen naar leiders/trainers die ik misschien niet in emaillijst heb staan!